Fel kell vinnie a pizzafutárnak?
Ha valaki rendel mondjuk pizzát és az 5.-en lakik, akkor a futárnak fel kell vinni az 5.re vagy pedig aki rendelte lejön a bejárathoz?
Lehet, hogy hülye kérdés, de kertes házban lakunk és egyik nap ezen filóztam és nem tudtam állást foglalni ebben az ügyben.
Tapasztaltak előnyben. Köszi :D
Én pizzafutár voltam 3 évig. Volt olyan, hogy a kaputelefonban azt mondta a rendelő, hogy lejön, de jellemzően felszaladtam a pizzával :D Ritka az aki lejön.
Szóval ez hülyeség amit az elöttem levő írt.
Az 5. rossz feltételezés, mert pont ha egy ház eléri az 5 emeletes magasságot, onnantól KÖTELEZŐ liftnek is lennei... Lifttel meg miért ne vinné fel?
4 emeletesnél nem kötelező, hogy legyen lift, sok ház van ahol nincs is.
Amúgy itt visszatérő kérdés szokott ez lenni, s már sokszor leírták ezt, hogy az első zárható ajtóig köteles vinni. Természetesen forrás az nincs.
Az igazság az, hogy bizony köteles a címre kiszállítani, a címhez pedig hozzá tartozik az ajtó szám is... Vagyis fel kell vinnie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!