Mennyi borravalót illik adni a pizzafutárnak?
15%
kb.
2-300ft vagy ha megteheted több
Itt a gyakorin nem illik adni a futárnak "nem érdemli meg" címszóval.
Amúgy meg, annyit amennyit jónak látsz, ha 20 Ft-ot, akkor annyit.
En altalaban kikerekitem 500-ra vagy egeszre.
Nem erdekel, hogy ez 245, vagy 5 ft-ot jelent. O is kap fizetest, nem szivessegbol hozza hazhoz nekem a kajat.
Több dologtól is függ, hogy én mennyit adok.
Mennyibe kerül a pizza. (Pl ha 700 vagy több az összeg, akkor minimum 1000re kerekítve adok )
Köszönöm e ha megérkezik. (ha bunkó, flegma akkor biztos nem kap..nem érdekel, hogy épp előttem 10 olyan helyre vitte ahol bunkók voltak vele. én normális vagyok, legyen ő is az.)
Mennyi idő alatt hozta meg a pizzát.(lehet, hogy nem az ő hibája, de hideg pizzáért nem adok pluszt. )
Olyat hozott e amit kértem (volt már, hogy nem olyat kaptam, de azt nem vettem át...pedig elvárta volna. )
.
Álltalában néhány száz forintot szoktam adni.
Szerintem az elég.
4.vagyok.
Lehet, hogy lesz majd aki azt írja, hogy "nem kötelező adni, de lehet,hogy legközelebb ha neked viszi, leköpi a pizzádat".
Na ez hülyeség. Normális ember nem csinál ilyet, aki erre képes, az akkor is megteszi, ha 200%os borravalót kap ..megteszi, mert egy állat, és élvezi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!