1/30 anonim válasza:
2-300Ft, attól függ mennyit késik. Ha 1 órát, akkor semmit.
Ha 10 percet, az belefér.
3/30 anonim válasza:
annyit, amennyit egyébként, de olyan pofát vágok, amitől nem lesz jókedve.
mondjuk nemrég egyszer rengeteget kellett várni, sőt még pampogott is, neki állt feljebb, na annak egy fillért sem adtam, és meg is mondtam neki a magamét.
4/30 anonim válasza:
Én 200 ft-ot adtam neki, de nem keveset késett. 9-kor adtam le a rendelést és 11-re ért ide. Már azt hittem hogy nem is jön. Szerencsére vizsgaidőszak volt, úgyhogy megvolt az éjjeli munícióm.
5/30 anonim válasza:
Ugyanannyit...
Mert nyilván nem azért késett, hogy kiszúrjon az emberrel.
6/30 anonim válasza:
Semennyit, kártyával fizetek rendeléskor.
7/30 anonim válasza:
ugyanannyit mikor nem kesik, 0 ft.
8/30 anonim válasza:
Ha sokat késik akkor akkor nem kap jattot, szerencsére mostanában mindig hozza.
9/30 anonim válasza:
Ha késik, ha nem, akkoris a pizza ára + 0 (azaz nulla) Ft. Normális országban el sem fogadnák a borravalót. Még az orvos is kikéri magának a hálapénzt. A boltban se adok borravalót, ha kiszolgálnak. Sehol.
10/30 anonim válasza:
2-300 forintot szoktam adni, akkor is, ha késnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!