Kedves #20-as!
Szerintem inkább te vagy be szívva, már meg ne sértselek. :) Igen, sőt, volt olyan, hogy 8 címmel mentem el. 3 cím az ottani településen, 2 cím a pizzéria, illetve a legtávolabbi település közötti településen, illetve a másik 3 cím pedig a legmesszebbi, azaz a 20km-el arrébb lévő településen. Összesen 50 perc volt, nagyjából padlógázzal, szakadó esőben. Tudod, azt nem a futárnak kell vállalnia és egyben eldöntenie, hogy a pizzafutár meddig vállalja a kiszállítást. Ahogyan a kiszállítási, azaz a rendelési felvétel idejét sem. Ez a pizzéria sajátossága. Akár saját autóról van szó, akár nem, a futár sok mindenről nem tehet, illetve a legtöbb mindenről nem Ő tehet. Nyilván, nem vagyunk szentek, félre értés ne essék. Van jogosítványod? Van egy alsó-középkategóriás autód? Voltál már pizzafutár, vagy egyáltalán bármilyen futár? Mentél már 140-el szakadó esőben, lakott területen kívül késő este, enyhén kanyargós, és kissé szar úton? Csak hogy mást kiszolgálj, mert az a dolga, a futárnak? A szolgáltatást a pizzéria/étterem nyújtsa, a futár csak kiszállít. Ha saját autóval dolgozik valaki, és esetlegesen csak nincsen eleresztve pénzzel, vagy nincsen egy másik autója, ne várd senkitől, hogy majd miattad szét hajtsa valaki a saját autóját. :) Amivel a jó ember dolgozni szeretne minden nap, és nem pedig rá költeni, illetve meghalni benne. Nyilván a javíttatási költség ezzel együtt jár, ha valaki saját autóval dolgozik. Benne van a pakliban, a végtelenségig semmi nem megy, ahogyan a motor/robogó sem.
De ha nem hiszed el, a kiszállítási terület nagyságát, illetve a címek osztását, nyugodtan küldj el egy üzenetet privátban, le írom az elérhetőségeket, megbeszélem a főnökömmel, és eltölthetsz velem egy teljes napot, mondjuk Pénteken. :) ^^ És akkor meglátod, hogy hogyan siet egy autós pizzafutár, mikor 5-6 cím közül 2-3 időpontos, egy, mondjuk szintén a legtávolabbi településen, ráadásul ugyan arra az időpontra, a város két különböző pontján, a legnagyobb forgalomban. És akkor meglátod, hogy miket meg nem tesznek a futárok azért, hogy a vendéget a lehető leghamarabb módon, kiszolgálják. ^^
Már elegem van a kis regényekből, de hát ezt nem tudom 2-3 mondatban megfogalmazni, bocsánat mindenkitől, akinek már a ***** ki van velem. :D
Szóval ha ezek után sem hiszed el, dobj egy üzenetet privátban, és mindenképpen megbeszéljük. :)
Szép napot!
,,Bocsánat akinek már a ***** ki van velem. :D"
Itt haltam meg. Hatalmas forma vagy. xD
értem én hogy te "csak" a futár vagy, jogos
akkor mondjad meg a főnöködnek, hogy az ügyfelek meleg friss ropogós pizzát szeretnének, ezért csak odáig érdemes kiszállítást vállalni, ameddig ilyen marad, 50perces pizza inkább hideg moslék, mint étel,
de gyere fel pestre, meghívlak a Digo NAPOLI TO BP pizzásba mondjuk pénteken, bővebb infők:
arra pedig hogy ennyi eszed van, hogy az életed kockáztatod esőben valami roncsban nem is tudok mit mondani
Üdv, kedves Kérdező!
-----
,,Bocsánat akinek már a ***** ki van velem. :D"
Itt haltam meg. Hatalmas forma vagy. xD
-----
Óóóó, köszönöm szépen. Mondták már egy páran. :D
A futár csak egy egyszerű melós/munkás lényegében. Nyilván, egy tapasztaltabb, több ideje ott dolgozó futár elmondhatja a véleményét a főnöknek, hogy mi hogy lenne a jó, Ő szerinte. A pizzafutár olyan, mint egy gyárban dolgozó, szalagmunkát végző munkás, olyan tekintetben, hogy ha oda mennek hozzá, és azt mondják hogy ezt így kell, így csináld, akkor azt úgy fogod csinálni. Mert úgy kell, ő ezt így szabta meg, Ő ezért fizet. Ahogyan a futár. (Még ha a fizetés látszódna is, legalábbis ma Magyarországon. :P)
Mivel ez egy nagyobb cég féleség, ahonnan folyamatosan van rendelés, szinte, egész nap, sajnos a legmesszebbi településről is, sokszor elég nagy tételben... Főleg, amikor meccs van, vagy valami rendezvény... Kétlem, hogy csak úgy megszüntetné hirtelen az oda való kiszállítást, még ha az összes futár mondaná is neki.
És szerintem mindenhol így működik, szóval nem igen hiszem, hogy ilyen könnyedén mennének a dolgok. Rá kérdezni rá lehet, legfeljebb vissza kérdez, hogy: "Mond csak; Te teljesen hülye vagy?"
Ja a kocsiról annyit, hogy a "valami" jelző stimmel(t), de azért annyira nem roncs, még. :D Még nem nyírtam ki, teljesen. :P Nyilván, ha nem lehetne vele, illetve nem lenne biztonságos arra, hogy "kicsit" megszegjük vele a szabályokat is akár csak pár percre, akkor nyilván nem tenném meg. Én sem akarok megdögleni, még. :D
#26-os!
Ha leadod a megrendelésedet, weboldalon mondjuk, akkor biztosan van olyan, hogy megjegyzés rovat. Írd oda, hogy a futár ne dudáljon, hanem csengessen, vagy csörgessen, ha ennyire zavar. :) Telefonos rendelés leadása esetén közlöd ezt a diszpécserrel, és ő pedig rá írja majd nekünk a papírra/"blokkra". :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!