Titeket nem zavar a koszos girosz?
Figyelt kérdés
Tegnap (is) jó lett volna enni egy giroszt, de 3 büfét is végig néztem és mind ugyan az: megfogja a pénzt elveszi, és azzal a koszos mocskos pénzes kezével fogja meg a pitát..kész fertőzéstanya. Ki is álltam a sorból, az embereket ez tényleg nem zavarja?2019. jún. 6. 11:49
41/47 Riki miller válasza:
Emlékszem még kiskoromban nem is mertem enni a városban mikor sétálgattunk inkáb éheztem hazáig
42/47 A kérdező kommentje:
Lehet jobban jártál, már lenne valami galandféreg a beleidben.
2019. jún. 12. 10:16
43/47 anonim válasza:
nálam a hasmenés elég jó fokmérő, ott nem eszem többet
egyébként étteremben is lehet kosz a konyhán, vagy romlott, rosszul tárolt étel, és oda nem is mehetsz be rendelés előtt
44/47 anonim válasza:
oltásellenes barom
gondolom arra rápörögnél ha annyi gyerek halna meg a baromságod miatt mint 100 éve
45/47 anonim válasza:
14:41 Tanulj már meg szöveget értelmezni, a 20-as nem írta sehol, hogy oltásellenes. Az oltásokban lévő anyagok gyengítik az immunrendszert. Nyilván nem véletlen, hogy egy csomó gyerek lebetegszik oltás után. Ez még nem jelenti azt, hogy az oltás az ördögtől való és nem kell beadatni a gyerekünknek, ez egyszerűen csak egy tény.
46/47 anonim válasza:
nagyon sok vakcina gyengített kórokozót tartalmaz, attól betegszel le, így alakul ki az immunválasz
nem a benne lévő egyéb dolgoktól
meg autista sem így leszel
jó lenne azért alapvető dolgokkal tisztában lenni, ha már oktatásra adod a fejed
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!