Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Titeket nem zavar a koszos...

Titeket nem zavar a koszos girosz?

Figyelt kérdés
Tegnap (is) jó lett volna enni egy giroszt, de 3 büfét is végig néztem és mind ugyan az: megfogja a pénzt elveszi, és azzal a koszos mocskos pénzes kezével fogja meg a pitát..kész fertőzéstanya. Ki is álltam a sorból, az embereket ez tényleg nem zavarja?
2019. jún. 6. 11:49
1 2 3 4 5
 21/47 anonim válasza:
64%
Valahogy kell bevinni egy kis bacit.
2019. jún. 6. 13:33
 22/47 anonim ***** válasza:
52%
11: Különben nem hiszem, hogy az edzett immunrendszer tud kezdeni bármit Hepatitis A-val, B-vel, EBV-vel, CMV-vel, stb. De a kézmosás az bizony megvéd tőle.
2019. jún. 6. 13:35
 23/47 anonim ***** válasza:
56%
Ne spanoljátok magatojat, bacilusos troll. Pont mint balázska, csak őt az élelmiszerek irritálják.
2019. jún. 6. 13:40
 24/47 anonim ***** válasza:
48%

Régen nem zavart igazán. Aztán az egyik alkalommal kaja után pár órával belàzasodtam és elkezdtem hànyni illetve a hasam is ment. Napokon keresztül szenvedtem.

Azóta csakis kizárólag otthon csinálom, vagy csak ismerős éttermekben, ahol tudom, hogy minden kifogástalan minőségű.

Az utcai ismeretlen bòdékat kerülöm.

Igazából otthon is nagyon könnyen meg lehet csinálni, nem olyan speciális, hogy csak gyors étteremben opció.

Egyébként az ÁNTSZ tényleg tehetne valamit, de tapasztalatból mondom (élelmiszeriparban dolgoztam) hogy az összes ellenőrzést tudják előre a nagy cégek és az audit idejére kitakarìtanak és betartjak a szabályokat.

Simán el tudom képzelni, hogy kisebb helyeken is kapnak fülest előre.

2019. jún. 6. 13:55
 25/47 A kérdező kommentje:
Igen nekem is volt egy jó barátom giroszos étterem belvárosban ott akkor felmostak mindent, kiraktak folyékony szappant meg ilyenek....borzasztó.
2019. jún. 6. 14:19
 26/47 anonim ***** válasza:
53%

"És ha mondjuk előtted egy hajléktalan fogta meg az aprót aki előtte az ürülékes kezével fogta meg a pénzt, ami a pitádra kerül akkor is ilyen biztos vagy a dolgodban?"

A telefonodat is koszos kézzel simogatod, villamoson, buszon, wc-én..., utána meg evés közben, nassolva, csipegetve valamit a fotelban.

Edzeni kell az immunrendszert :)

2019. jún. 6. 14:46
 27/47 anonim ***** válasza:
30%

Bàjos, amikor az immunrendszer edzésére fogjàk az emberek, hogy igénytelenek.

Ismerem a szerzett immunrendszer jelentését, de ez nem jelenti azt, hogy minden szutyok helyen enni kelljen.

Nagyon sok gyros bòdé tele van léggyel, romlott zöldségeket hasznàlnak, a sajtot azzal a kézzel fogjàk meg reszeléshez amivel a pénztárt kezelik.

Undorító szerintem, aki picit is igényes magára nem eszik ilyen helyen.

A hús is elég gyomorforgatò sok helyen.

2019. jún. 6. 14:51
 28/47 anonim ***** válasza:
82%

Sajnos pékségekben is ezt látom, a pénzes kezével fogja meg a kenyeret, péksütit, undorító.

Azt olvastam, hogy egy a pírpénzen 26 ezer egészségre ártalmas baktérium lehet.

2019. jún. 6. 15:11
 29/47 anonim ***** válasza:
54%
A bevásárló kocsiba is pénzt kell dobni, utána megfogni ezer ember után a kocsit, és az emberek zöme azzal a kézzel fogdossa össze a kenyeret, pékárut, na ez is zavar, főleg ha még vissza is teszi és másikat vesz ki magának. Ezt látom olyan helyeken is, ahol kesztyű van kitéve a pékáru mellé.
2019. jún. 6. 15:17
 30/47 anonim ***** válasza:
83%

Hát nem tudom, te milyen helyekre jársz, de itt még a sarki döner expressben is van külön pénztàros meg gyrosos. Aki a pénzt kezeli, az max csomagolással együtt fogja meg a kész gyrost, ha befóliázva kéred.

Persze ez nem jelenti, hogy minden tökéletesen higiénikus, de mekiben kaptam màr ételmérgezést, gyrososnál még sose... :)

2019. jún. 6. 15:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!