Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Titeket nem zavar a koszos...

Titeket nem zavar a koszos girosz?

Figyelt kérdés
Tegnap (is) jó lett volna enni egy giroszt, de 3 büfét is végig néztem és mind ugyan az: megfogja a pénzt elveszi, és azzal a koszos mocskos pénzes kezével fogja meg a pitát..kész fertőzéstanya. Ki is álltam a sorból, az embereket ez tényleg nem zavarja?
2019. jún. 6. 11:49
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
43%

Egyébként a legtöbb betegség pont a te hozzáállásodnak köszönhető, kérdező. Mert a betegségek jó része egyszerűen azon alapul hogy hirtelen túl nagy dózist kapsz valamiből.

Na most az ember naponta folyamatosan érintkezik kórokozókkal, de ha te közben ilyen fertőzésfóbiásan éled az életed, ezzel saját magadnak erőlteted lentebb a szervezeted által még tolerálható dózist. Vagyis gyakorlatilag saját magad idézed elő a betegségeid, mert ugyanaz a mennyiségű baci, ami sokszor kivédhetetlen, de másnak teljesen ártalmatlan, nálad a legyengített immunrendszereddel szemben már meghaladja az ártalmas mennyiséget.

2019. jún. 6. 12:44
 12/47 anonim ***** válasza:
90%
A kicsi, egy-két négyzetméteres gyroszos bódékat, ahol esély sincsen a higiénia minimális szintű betartására kerülőm, de az konkrétan nem zavar, ha nincs külön pénztáros, illetve ha kézzel hozzá érnek a pitához, ha csak a pénztől koszos a keze, hipochondernek sem kell azért lenni. Otthon sem kesztyűben csinálom a szendvicset, és az is előfordulhat, hogy még kezet sem mosok előtte.
2019. jún. 6. 12:53
 13/47 A kérdező kommentje:
És ha mondjuk előtted egy hajléktalan fogta meg az aprót aki előtte az ürülékes kezével fogta meg a pénzt, ami a pitádra kerül akkor is ilyen biztos vagy a dolgodban? Ez nem kötekedés, csak boncolgatni próbálom a témát. Valahogy ez nem áll össze.
2019. jún. 6. 12:56
 14/47 anonim válasza:
77%

Hmm:3

[link]

2019. jún. 6. 13:00
 15/47 anonim ***** válasza:
73%

14es nekem is ez s Galambos cikk jutott eszembe pont megelőztel

Ez durvább mint a kesztyű hiánya esetlegesen :)

2019. jún. 6. 13:06
 16/47 anonim ***** válasza:
63%

Azért van, mert a kutya sem jelenti be az ÁNTSZ-nek.

Ez a jóra való restség.

Én ahol veszek, ott nem fogja meg az, aki kasszázik.

2019. jún. 6. 13:10
 17/47 anonim ***** válasza:
46%

"És ha mondjuk előtted egy hajléktalan fogta meg az aprót aki előtte az ürülékes kezével fogta meg a pénzt, ami a pitádra kerül akkor is ilyen biztos vagy a dolgodban? Ez nem kötekedés, csak boncolgatni próbálom a témát. Valahogy ez nem áll össze"

Ha komolyan ilyesmiket vizionálsz, ha már pénzt látsz, azt érdemes kezeltetni. Nem bántásból, de ez már tényleg beteges...

2019. jún. 6. 13:14
 18/47 anonim ***** válasza:
59%
Egész odáig úgy gondolkodtam, mint itt a többség, hogy az étteremben sincs patyolattisztaság, ezt el kell fogadni, egészen odáig, míg az ugyanígy kézzel készített és pénzt fogdosó árustól vissza nem kaptam egy VÉRES 500-ast. Eltettem és csak otthon vettem észre. Azért ez nem szimpla baci volt...
2019. jún. 6. 13:21
 19/47 anonim ***** válasza:
64%

Én is pont telibeszarom. Annak viszont örülök, hogy nem vagyok olyan picsogó ember, aki mindentől irtózik és mindenben a halált hozó betegségeket látja. Rárepül a szaros légy, megfogta a csövespénz után az eladó, és? A hamburgeresnél meg nem is látod, mit csinál a hamburgereddel hátul a pubi. Talán az előbb a tökét vakarta, most meg a burgeredre rakja a húst. Láttad már Gordon Ramseyt kesztyűben főzni? Puszta kézzel fogja meg, ki tudja mi van a kezén, megtörölte -e az orrát, belecsöpög -e az izzadság és hasonlók. És? Hogy lehet úgy élni, hogy minden gusztustalan? A gyárban a liszt hány emberrel kerül kapcsolatba? A felébe beletüsszentettek már. A hús amit eszel? Amióta azt az állatot megölték, már napok óta bomlásban van és baktériumok szaporodnak rajta. Zöldség? Az a zöldség, ami a Föld másik feléről a földből jött és meg se mosták rendesen? Kész haláltanya.

És a levegő amit beszívsz, amikor emberek vannak a közelben? Mintha egymást nyalogatnátok.

Ennyi félelemmel inkább költözzetek a Holdra.

2019. jún. 6. 13:29
 20/47 anonim ***** válasza:
13%

11: Ezt már felnőttként nem tudod előidézni. Az immunrendszer 3 éves korig alakul ki. Tehát a családodon múlik, milyen környezetet tartottak fenn neked.

Az oltásokban is rengeteg dolog van, ami gyengíti az immunrendszert.

2019. jún. 6. 13:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!