Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Titeket nem zavar a koszos...

Titeket nem zavar a koszos girosz?

Figyelt kérdés
Tegnap (is) jó lett volna enni egy giroszt, de 3 büfét is végig néztem és mind ugyan az: megfogja a pénzt elveszi, és azzal a koszos mocskos pénzes kezével fogja meg a pitát..kész fertőzéstanya. Ki is álltam a sorból, az embereket ez tényleg nem zavarja?
2019. jún. 6. 11:49
1 2 3 4 5
 1/47 anonim ***** válasza:
94%
De, sajnos valóban rengeteg igénytelen hely van.
2019. jún. 6. 12:05
 2/47 anonim ***** válasza:
46%

Én akkor sem ennék utcai gíroszt, ha komplett műtőfelszerelésben lenne a gíroszos.

Rettentő gusztustalan, ahogy a hús oszlopban áll és ki van téve az utca szennyének.

Egyébként sem zabálok az utcán.

2019. jún. 6. 12:08
 3/47 anonim ***** válasza:
98%
Én ezért szoktam le a legtöbb ilyen helyről. 1-2 normális giroszos van, ahol látom, hogy kesztyűvel ér a kajához és nem is ő pénztározik. Az alapanyagokra is figyelnek, ezek picit drágább helyek is, de inkább megfizetem.
2019. jún. 6. 12:09
 4/47 anonim válasza:
81%
igen :( ismerem az érzést...
2019. jún. 6. 12:13
 5/47 A kérdező kommentje:
Köszönöm, nem számítottam rá, hogy ilyen sokan azonosulnak a problémával. Gondolom a NÉBIH ezzel nem foglalkozik vagy ha mégis kioszt 2 milliós bírságot amit a pakik visszakeresnek fél nap alatt és minden megy tovább. Köszi mindenkinek! Sziasztok.
2019. jún. 6. 12:15
 6/47 anonim ***** válasza:
91%

"Ki is álltam a sorból, az embereket ez tényleg nem zavarja?"

A legtöbbeket nem, mert egy részük bele sem gondol, más részük meg tisztában van vele hogy a saját kezükön/szájukban sincs kevesebb baci, ergo felesleges erre így rápörögni.

2019. jún. 6. 12:16
 7/47 anonim ***** válasza:
90%
Dehogy zavar.
2019. jún. 6. 12:31
 8/47 A kérdező kommentje:
Én inkább az igénytelenségnek tudnám be. Vagy csak nem törődömség, elvégre van elég baja az embereknek.
2019. jún. 6. 12:32
 9/47 anonim ***** válasza:
95%
Miért zavarna? Nem egy tápos csirke vagyok, egy kevés kosz jót tesz az immunrendszernek amúgyis. Évek óta eszek ilyen utcai gyrosos helyeken mégsincs bajom míg az ilyen sok, jajj, én ezt nem eszem meg nyomik egyfolytában orvoshoz járnak.
2019. jún. 6. 12:33
 10/47 anonim ***** válasza:
90%
Egyrészt aki már dolgozott valaha étteremben, az tudja, hogy ott se tisztább a kaja, másrészt semmi bajod nem lesz attól a "koszos girosztól". Kifejezetten erősíti az immunrendszert, ha nem mindig patyolattiszta steril dolgokkal találkozol, hanem egy kis szennyeződéssel meg bacikkal is. Akkora mennyiség, ami arra a gyrosra kerül, egyáltalán nem ártalmas. Csak annak nem tesz feltétlenül jót, aki valamilyen betegség miatt nagyon legyengült, de az ilyen ember azzal is összeszedhet bármit, hogy simán végigmegy az utcán, nem kell ahhoz ennie.
2019. jún. 6. 12:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!