Titeket nem zavar a koszos girosz?
30# ez a déli pályaudvar, 2 db giroszos a PU-n, 2 pedig városmajor utca.
31# nincs okos telefonom, gépem van, ott a billentyűt szoktak takarítani meg az egeret.
Mivel az étkezés, az emésztés előkészületei a látvánnyal kezdődnek - gusztusos ételtől összefut a szádban a nyál - nyilván, hogy kultúremberben meg van az igény, hogy amit enne, azt ne pénztől fekete ujjakkal, vagy gyászkeretes körmökkel csapják eléje.
És ez független attól, hogy mennyi baktériumot eszünk meg tudatlanul, tudatosan legalább ne tegyük!
Ettől még felőlem mindenki az igényszintjének megfelelően túrhatja be a kaját, vannak akik otthon is csomagolópapírról esznek, mert még a legalapvetőbb terítést sem igénylik.
Nem vagyunk egyformák!
Én kb. csak a mekiben eszek. Jó ott sem mindig ha ránézésre nem igényes vagy szimpatikus akik csinálják a kaját de szerintem az ellenőrzöttebb hely mint egy utcai árus ami gyakran full igénytelen.
Bár tény én családon belül sem eszek sok helyen.
Gyerekek, akkor hajrá, költözzetek egy steril kriptába és egyetek csak zöldséget amit óriákig főztök hogy steril legyen..
Én imádom a street foodot, EU-ban, Észak-Afrikában, Közel-Keleten, Amerikában is össze-vissza ettem mindenhol, akkor is ha koszos kezű arab fószerek műanyag késsel adagolták nekem, és soha semmi bajom nem volt. 10 éve dolgozom és soha nem voltam egy nap betegszabin. A lakótársam állandóan vinnyog az ilyen dolgok miatt, nem mer netpincéren rendelni, bkv előtt és után is kézfertőtlenít, mégis állandóan valami baja van.
Kérdező: hagyd a gyrost, nem a te világod... Az a keleti(görög, török, arab) világ terméke, te egyél azt ami neked komfortos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!