Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Titeket nem zavar a koszos...

Titeket nem zavar a koszos girosz?

Figyelt kérdés
Tegnap (is) jó lett volna enni egy giroszt, de 3 büfét is végig néztem és mind ugyan az: megfogja a pénzt elveszi, és azzal a koszos mocskos pénzes kezével fogja meg a pitát..kész fertőzéstanya. Ki is álltam a sorból, az embereket ez tényleg nem zavarja?
2019. jún. 6. 11:49
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
66%
Miután egy okostelefon képernyőjén 10szer annyi baktérium van, mint egy WC ülőkén, önmagában a baciktól rettegni feleslegesnek tűnik.
2019. jún. 6. 15:48
 32/47 A kérdező kommentje:

30# ez a déli pályaudvar, 2 db giroszos a PU-n, 2 pedig városmajor utca.

31# nincs okos telefonom, gépem van, ott a billentyűt szoktak takarítani meg az egeret.

2019. jún. 6. 16:01
 33/47 anonim ***** válasza:
71%

Mivel az étkezés, az emésztés előkészületei a látvánnyal kezdődnek - gusztusos ételtől összefut a szádban a nyál - nyilván, hogy kultúremberben meg van az igény, hogy amit enne, azt ne pénztől fekete ujjakkal, vagy gyászkeretes körmökkel csapják eléje.

És ez független attól, hogy mennyi baktériumot eszünk meg tudatlanul, tudatosan legalább ne tegyük!

Ettől még felőlem mindenki az igényszintjének megfelelően túrhatja be a kaját, vannak akik otthon is csomagolópapírról esznek, mert még a legalapvetőbb terítést sem igénylik.

Nem vagyunk egyformák!

2019. jún. 6. 16:56
 34/47 anonim ***** válasza:
81%
Hát még ha látnátok mi zajlik a kulisszák mögött. 😂😂 Dolgoztam egy nívósabb cukrászdában. Inkább nem mesélem el mik még nem történtek, mert az életbe többet nem esztek sehol semmit csak otthon. 😂😂😂 Ahhoz képest az h a pénz után fogja meg a kaját lópikula.
2019. jún. 6. 20:04
 35/47 anonim ***** válasza:
66%
Okos telefont is le lehet naponta tisztítani egy nedves szemüvegtörlő kendővel.
2019. jún. 7. 07:49
 36/47 A kérdező kommentje:
Valóban. Cukrászdás író meséld el pár mondatban, most már érdekel ki mit fogott meg milyen kézzel....Idén én csinálom a csoki tortát :D
2019. jún. 7. 08:14
 37/47 anonim ***** válasza:
70%
Nekem addig nem volt bajom az ilyen helyekkel,míg egy ismerősöm el nem ment dolgozni egy giroszos büfébe. El mondta,hogy a zöldségeken a raktárba egerek és csótányok mászkálnak. Pedig ez egy zárt helyiség,nem egy lakókocsi. Azóta mindent otthon készítek. Bár igaz jobban meg is éri anyagilag. Nem beszélve arról hogy úgy készítem el a giroszt,hamburgert,pizzát stb,ahogy nekünk ízlik. Igazából még egy délutáni programnak is jó,mikor a gyerekek maguk pakolhatják meg a pizzájukat.
2019. jún. 7. 11:22
 38/47 anonim ***** válasza:
53%

Én kb. csak a mekiben eszek. Jó ott sem mindig ha ránézésre nem igényes vagy szimpatikus akik csinálják a kaját de szerintem az ellenőrzöttebb hely mint egy utcai árus ami gyakran full igénytelen.

Bár tény én családon belül sem eszek sok helyen.

2019. jún. 7. 13:47
 39/47 anonim ***** válasza:
76%

Gyerekek, akkor hajrá, költözzetek egy steril kriptába és egyetek csak zöldséget amit óriákig főztök hogy steril legyen..

Én imádom a street foodot, EU-ban, Észak-Afrikában, Közel-Keleten, Amerikában is össze-vissza ettem mindenhol, akkor is ha koszos kezű arab fószerek műanyag késsel adagolták nekem, és soha semmi bajom nem volt. 10 éve dolgozom és soha nem voltam egy nap betegszabin. A lakótársam állandóan vinnyog az ilyen dolgok miatt, nem mer netpincéren rendelni, bkv előtt és után is kézfertőtlenít, mégis állandóan valami baja van.

Kérdező: hagyd a gyrost, nem a te világod... Az a keleti(görög, török, arab) világ terméke, te egyél azt ami neked komfortos.

2019. jún. 7. 21:22
 40/47 A kérdező kommentje:
Attól még lehet benned egy fél méteres galand féreg kedves utolsó :9 Nem hagyom a giroszt, az, hogy mi az én ételem és mi nem én döntöm el. Találni fogok higéniásat, a többiek is írták, hogy van kesztyűs hely.
2019. jún. 8. 12:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!