Étteremben dolgozom, a kidobásra váró ételeket sem vihetem haza. Ebben mégis mi a logika?
Vállalati étkezde. A helyszín Hollandia, de ez talán nem fontos.
Van, hogy megmarad az aznapi főtt-sült menüből, annak az a standard sorsa, hogy este záráskor megy a zöld kukába. Illetve, csomagolt élelmiszert sem adhatnak el a lejárati dátumon túl, tehát olyankor az is a szemétbe megy.
De nem szabad hazavinni. Tegnap elvettem a szemétbe tartó dolgok közül két csomag aznapi lejaratú salátát, amikor mentem haza, a menedzser észrevette, és rámszólt, hogy ezt tilos, és ki kellett dobnom.
Tudom, ez sok étteremben és étkezdében így van, de mégis mi benne a logika?
kėrdező nålunk el lehet vinni a kajåt,ha akkarod elvitelre is kapsz de azt ilyen elviteles papirdobozba adják ,leves nálunk nincs .
de csak az ėtterdm nyitvatartási idejėben vásárolhatsz ėttelt. ha akkarod megeszed helyben ha akkarod otthon eszed meg .
nem o talalja ki hanem ez a törveny. Ha barmi barmi bajod lenne az eteltol bepereled oket es akar be is zarhatnak.
Itt a tövenyhozassal van a baj.
Mi anno egyetem alatt dumpsterolni jartunk Hollandiaban es aztan Becsben is ahol most elek. Persze mostmar kinöttem ebbol a dumpsterozasbol...de eszmeletlen volt miket halasztunk ki a boltok kukajabol. Volt hogy hetekig nem mentunk bevasarolni annyi eheto jo kaja került a szemetbe.
Itt van egy olyan app hogy too good too go, ahol az ettermek a kidobasra valo kajat online rakjak utso pillanatban es amielott kidobnak el lehet hozni felaron
Lehetne saját felelősségre, aláírt nyilatkozat...
mindenre van megoldás, csak macerás. Ezért nem csinálják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!