Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Szerintetek is embertelen...

Szerintetek is embertelen drága 800 forintért egy kis víz?

Figyelt kérdés

Debrecenben jártunk ma, nem tudom, hogy kinek mit mond az, hogy "Nagyerdő városrész". Ott sétáltunk, a gyerek megszomjazott és beszaladtam egy étterembe, pizza is volt, mindegy, beszaladtam egy fél liter ásványvizet vettem.

Naruraqa szénsavmentes ásványvíz volt fél literes. Azt mondta a pincér, 800 forint lesz. Megvettem de csak azért mert a gyerek szomjas volt, magamba olyan ideg lettem, ha én akartam volna venni magamnak, akkor amint kimondta, hogy 800 forint, megmondtam volna lehet, hogy mi a jó K anyjukat olyan drága? Én olyan 350-400 forintra gondoltam. Ugyanis a boltban egy fél literes 69 forint, egy fél literes naruraqa az 119 forint a boltban. A mekiben, meg más étteremben 350-400 Ft egy fél literes naruraqa víz.

Itt meg 800 Ft.

Szerintetek is embertelen 800 forintért egy fél literes naruraqa víz?

Nem volt szervízdíj a blokkon, direkt megnéztem. Így gondolom a borravalót elvárta volna.

2023. júl. 9. 22:14
1 2 3 4 5 6 7
 51/70 anonim ***** válasza:
7%
Váó.
2023. júl. 14. 22:10
 52/70 anonim ***** válasza:
93%

#49 ne told már túl a fogyatékost drága barátom, mert alapból sem vagy penge, ezt bizonyítottad éppen eleget (köszönjük a mai produkciót amit itt leműveltél), senki sem gondolta, hogy beszerzési áron kellene adniuk bármit is. Le lett írva, hogy 3-400 még elmenne érte. Ez is 3x-os haszon.

De 800-ért menjenek már a jó büdös csába.

2023. júl. 14. 22:27
 53/70 anonim ***** válasza:
24%
Ne legyél ennyire ingerült, nem tesz jót. Túlórázz inkább, akkor lehet ki tudsz majd fizetni egy palack vizet, s megnyugszol picit.
2023. júl. 14. 22:33
 54/70 anonim ***** válasza:
93%
Csak troll vagy, a hergelésre mész rá egyből, amint rájössz, hogy ezt benézted, aztán boldogan felveszed a munkanélküli segélyt, és egyéb ellátásaidat agyi rokiként.
2023. júl. 14. 22:48
 55/70 anonim ***** válasza:
24%
Oszt segélyből nekem telik vízre, neked meg fizetésből sem? Hát hogy van ez? Szégyen, szégyen...
2023. júl. 14. 23:40
 56/70 anonim ***** válasza:
93%

Vizet te csak akkor látsz, amikor esik.

Lementünk egy szint alá, amit nem igazán kultiválok. Nem etetek trollokat.

2023. júl. 15. 00:12
 57/70 anonim ***** válasza:
93%
A tipikus proli szereti ha néha 800Ft-ért vesz fél literes vizet, utána tud vele dicsekedni, hogy neki ez nem probléma.
2023. júl. 15. 06:44
 58/70 anonim ***** válasza:
68%
Szerintetek voltam én már vendéglátós, gazdag sikeres vállalkozó, szefós segélyen élő, aztán proli... Látom látom nem tudtok fogást találni rajtam, csak a vergődés megy... Nagyon szórakoztató. :)
2023. júl. 15. 07:19
 59/70 anonim ***** válasza:
100%

Én pl. a budin ülve,meg néha amikor várakozni kell, felnézek ide, de amúgy abszolút lesz.rom az egészet, nemhogy fogást akarjak találni valami random anonim felhasználón.

Az viszont fura hogy neked ez a szórakozás,el sem tudom képzelni hogy ha ez izgalmas neked,akkor milyen életed van XD

2023. júl. 15. 09:06
 60/70 anonim ***** válasza:
100%

58-as!

Egyik sem zárja ki a másikat, az biztos, hogy tipikus proli viselkedés amit csinálsz. A proli egyébként lehet sikeres vállalkozó, segélyen elő szerencsétlen, vagy bármi más.

2023. júl. 15. 09:09
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!