Szerintetek is embertelen drága 800 forintért egy kis víz?
Debrecenben jártunk ma, nem tudom, hogy kinek mit mond az, hogy "Nagyerdő városrész". Ott sétáltunk, a gyerek megszomjazott és beszaladtam egy étterembe, pizza is volt, mindegy, beszaladtam egy fél liter ásványvizet vettem.
Naruraqa szénsavmentes ásványvíz volt fél literes. Azt mondta a pincér, 800 forint lesz. Megvettem de csak azért mert a gyerek szomjas volt, magamba olyan ideg lettem, ha én akartam volna venni magamnak, akkor amint kimondta, hogy 800 forint, megmondtam volna lehet, hogy mi a jó K anyjukat olyan drága? Én olyan 350-400 forintra gondoltam. Ugyanis a boltban egy fél literes 69 forint, egy fél literes naruraqa az 119 forint a boltban. A mekiben, meg más étteremben 350-400 Ft egy fél literes naruraqa víz.
Itt meg 800 Ft.
Szerintetek is embertelen 800 forintért egy fél literes naruraqa víz?
Nem volt szervízdíj a blokkon, direkt megnéztem. Így gondolom a borravalót elvárta volna.
#49 ne told már túl a fogyatékost drága barátom, mert alapból sem vagy penge, ezt bizonyítottad éppen eleget (köszönjük a mai produkciót amit itt leműveltél), senki sem gondolta, hogy beszerzési áron kellene adniuk bármit is. Le lett írva, hogy 3-400 még elmenne érte. Ez is 3x-os haszon.
De 800-ért menjenek már a jó büdös csába.
Vizet te csak akkor látsz, amikor esik.
Lementünk egy szint alá, amit nem igazán kultiválok. Nem etetek trollokat.
Én pl. a budin ülve,meg néha amikor várakozni kell, felnézek ide, de amúgy abszolút lesz.rom az egészet, nemhogy fogást akarjak találni valami random anonim felhasználón.
Az viszont fura hogy neked ez a szórakozás,el sem tudom képzelni hogy ha ez izgalmas neked,akkor milyen életed van XD
58-as!
Egyik sem zárja ki a másikat, az biztos, hogy tipikus proli viselkedés amit csinálsz. A proli egyébként lehet sikeres vállalkozó, segélyen elő szerencsétlen, vagy bármi más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!