Szerintetek is embertelen drága 800 forintért egy kis víz?
Debrecenben jártunk ma, nem tudom, hogy kinek mit mond az, hogy "Nagyerdő városrész". Ott sétáltunk, a gyerek megszomjazott és beszaladtam egy étterembe, pizza is volt, mindegy, beszaladtam egy fél liter ásványvizet vettem.
Naruraqa szénsavmentes ásványvíz volt fél literes. Azt mondta a pincér, 800 forint lesz. Megvettem de csak azért mert a gyerek szomjas volt, magamba olyan ideg lettem, ha én akartam volna venni magamnak, akkor amint kimondta, hogy 800 forint, megmondtam volna lehet, hogy mi a jó K anyjukat olyan drága? Én olyan 350-400 forintra gondoltam. Ugyanis a boltban egy fél literes 69 forint, egy fél literes naruraqa az 119 forint a boltban. A mekiben, meg más étteremben 350-400 Ft egy fél literes naruraqa víz.
Itt meg 800 Ft.
Szerintetek is embertelen 800 forintért egy fél literes naruraqa víz?
Nem volt szervízdíj a blokkon, direkt megnéztem. Így gondolom a borravalót elvárta volna.
ettermekben sosem volt olcso inni.
Latnal egyszer egy arlistat a minibarrol a hotel szokaban..eret vagnal:D
Nézőpont kérdése.
Annak, aki éppen szomjan akar halni, annak nem drága, ha nincs más!
Szerviz díj nem volt, mert az fel lenne tüntetve a blokkon külön.
De még a 800 forintos vízért tuti elvárta volna a borravalót.
#9 az, hogy mit vár el a pingvin egy 5-6x haszonkulcsos termék eladása után, az max. az édesanyját érdekli.
Az italokon nagyon jól keresnek, mivel semmi dolguk vele, és szinte mindenki iszik evés előtt/után valamit. Ezért árulják méregdrágán.
Csak azt venni ott az nagy szívás. Ezeknek a megmaradt hiénáknak nagyon vastag bőr van az arcukon.
Covid óta csak kifőzdékbe járok, az még megfizethető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!