1/10 anonim válasza:
Csak kimondta, amit nagyon sokan gondolnak, még ha nyilvánosan sajnálkoznak is. Addig szabad ilyeneket csinálni amíg egyedülálló vagy.
2/10 anonim válasza:
Van igazság mindkét oldalon. A hegymászás veszélyes, sokan maradtak már fent, ezt a kockázatot vállalnia kell annak, aki felmegy. Ez nem emberség kérdése, ez egy létező kockázat, és emiatt szerintem sem kell hősnek beállítani.
3/10 anonim válasza:
Kulturált közegben a vélenyeknek van helye és ideje. Egy baráti társaságban ezt mondani ők. Tragédia után pár nappal a címlapra kerülni vele már nem annyira az.
4/10 anonim válasza:
Hűha, elmondta a véleményét, ami egyébként full igaz.
Ez aztán hatalmas embertelenség.
5/10 anonim válasza:
Nagyon-nagyon amatör mászó vagyok, de tudom, hogy még egy Tátrában is meg tudsz halni, vagy tud olyan baleseted lenni, ami maradandó nyomot hagy rajtad. Ez egy létforma és mindenkinek vállalnia kell a kockázatot. Az Everest, még palackkal is veszélyes, nemhogy anélkül. Ő ráadásúl hivatásos mászó volt, ha valaki, akkor neki tényleg tisztában kellett lenni a veszélyekkel. Sajnálom, mint ember, de, önszántából vállalta a veszélyt és önszántából teremtett olyan helyzetet, amivel árván hagyhat egy gyereket és özvegyül egy feleséget.
6/10 anonim válasza:
Amatör volt csak volt pénze ennyi.Azt hitte ő lesz a jani nem jött össz neki.
Egy h lyével kevesebb.
7/10 anonim válasza:
Én csak azt nem értem, hogy minek kell ezzel ennyit foglalkozni!? Árulja már el valaki. Ez az ember a saját tudatos döntése után ment oda a saját pénzéből. Nem sikerült, meghalt. Ennyi. Nem hőstett, nem gaztett. Csak meghalt egy hegymászó aki túlbecsülte a képességeit.
9/10 anonim válasza:
Kérdező!!
Te az "érzéketlen" szót kerested. (szívesen)
10/10 anonim válasza:
Igaza van. Legalább oxigénpalackban mászott volna, ha tudja, hogy itthon van a felesége és a gyereke!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!