Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ez most igaz? Ennyire embertel...

Ez most igaz? Ennyire embertelen lenne a Fidesz?

Figyelt kérdés

Nem tudom elhinni!

[link]

2022. nov. 22. 21:05
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
65%
Ja erről lemaradtál? Legalább már egy hete volt téma ez. Igen, ennyire embertelen.
2022. nov. 22. 21:09
 2/26 anonim ***** válasza:
67%

Ez még a kisebbik baj (legalábbis szerintem).

De megváltoztatták a munkajogi szabályokat is. Pl. a dolgozó nem 7, hanem 0 azaz nulla nap szabadsággal rendelkezhet szabadon.

2022. nov. 22. 21:09
 3/26 anonim ***** válasza:
71%
Bármit megcsinálhatnak ameddig az ellenzék padsoraiban ilyen emberek ülnek, az alternatíva pedig Gyurcsány és Gyurcsányné. De ezt kb. senki sem akarja felfogni/elfogadni.
2022. nov. 22. 21:11
 4/26 anonim ***** válasza:
78%
Vona és Schiffer a közös rádiós műsorukban meg arról beszéltek, h nem változtat semmin az eddigi törvényen.
2022. nov. 22. 21:13
 5/26 anonim ***** válasza:
14%
Most mi a baj, libsik? Nem ti hangoztatjátok folyton az öngondoskodás elvét? (Vagy ilyenkor hirtelen szociálisan érzékeny balosokká változtok?) :)
2022. nov. 22. 21:27
 6/26 anonim ***** válasza:
82%
Kérdezö hol voltál eddig én azt se értem minek van kormányunk meg vonja az adót szociális elátásra de nem teljesit semmit.Akkor minek vonja le a fizumbol vagy ezen csak én akadok fent ?
2022. nov. 22. 21:27
 7/26 anonim ***** válasza:
27%
Helyesírás befigyel. :D
2022. nov. 22. 22:49
 8/26 anonim ***** válasza:
35%

Azért nem semmi hogy ennyire nem vagytok képesek megérteni ami történik.

Kérdező: a fidesz nem embertelen.

A linkeden levő nyugatihomály cikk hazudik. Szimplán a teljesen normális ügymenet van most a törvényben és nem a nektek, libsiknek tetszetős dolog, hogy mindig más a felelős és mindig másoknak kell rajtatok segítenie. Először te magad vagy felelős önmagad megsegítéséért, aztán ha ez nem megy akkor a családod, aztán jönnek azok a szervezetek akiknek ez a vállalt feladatuk és ha ezek sem tudnak segíteni akkor jön az állam. Nem fordítva, hogy majd az állam ellátja a nagymamát, miközben a családja nem tesz érte semmit, pedig tudna.

#3 Mindig elhazudjátok a lényeget ahogy te is most azt az "apróságot" hogy mindenki továbbra is rendelkezhet minimum 7 nap szabadságával, csak kivételesen indokolt szükséghelyzetben változik ez meg. Ilyen volt a pandémia is, amikor a karantén alatt kellett kiadni a szabadságokat ha nem akarták az emberek hogy megszűnjön a munkaviszonyuk.

2022. nov. 22. 23:03
 9/26 anonim ***** válasza:
54%
Nyugatifény :DDD
2022. nov. 22. 23:05
 10/26 anonim ***** válasza:
55%

"a fidesz nem embertelen"

Nem, csak amikor itthon a nők otthon varrták a maszkokat, az időseknek megfizethetetlen volt a boltban, de egyébként is hiánycikk volt, akkor a Szíjjártó bejelentette, hogy többszázezer maszkot adományozunk Macedóniának, hogy védjenek minket a migránsoktól. Azt hittem nem jól hallok.

Ja, abszolút nem embertelen.

2022. nov. 22. 23:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!