Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ez most igaz? Ennyire embertel...

Ez most igaz? Ennyire embertelen lenne a Fidesz?

Figyelt kérdés

Nem tudom elhinni!

[link]

2022. nov. 22. 21:05
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

#17 Igazad van, nem neked szólt, a kérdezőnek, amikor még az ő válasza volt a 13-as.

Ezek a törlések mindig bezavarják a rendszert.

2. Valóban megint hazudott, jogosan írtam. Csak már nincs meg az a válasz amire reagáltam így.

2022. nov. 23. 10:11
 22/26 anonim ***** válasza:
51%

#19 Kérdező

Mi az hogy "Ilyen nincs a cikkben."?

Az a címe annak amit belinkeltél, hogy "FRISS: Mostantól törvény írja elő, hogy az Orbán-kormány nem köteles a rászorulókon segíteni"

Ezzel kezdődik, ezzel a hazugsággal.

2022. nov. 23. 10:14
 23/26 A kérdező kommentje:

Továbbra sem válaszoltatok arra hogy miért pont a válság közepén kellett módosítani a szociális törvényt?

Illetve arra sem hogy a kormány miért akar kibújni (részlegesen) a szociális ellátásból?

Még pluszba: a kormány miért n akar segíteni azokon sem akik alacsony bérük miatt nem tudják lassan megfizezni az élelmiszereket?

2022. nov. 23. 12:37
 24/26 anonim ***** válasza:
0%

#23 Nem változott meg a helyzet attól hogy most válság van. Az emberek egy része szeretne kibújni a felelősség alól és a törvény most rendezi, hogy ezt ne tehessék meg és ne ruházhassák át az államra azt ami az ő dolguk lenne és meg is tudnák tenni.

Miért ne lehetne meghozni ezt a törvényi változtatást? Miért lenne más hogy kinek mi a felelőssége most, mint volt korábban vagy lenne később?

"Illetve arra sem hogy a kormány miért akar kibújni (részlegesen) a szociális ellátásból?"

Nem akar kibújni. Ahol más nem tudja ezt megoldani ott ezentúl is az állam fogja megtenni. Inkább az a kérdés most miért akarnak egyre többen kibújni a felelősségük alól és az államra hárítani azt ami az ő dolguk kellene legyen?

" a kormány miért n akar segíteni azokon sem akik alacsony bérük miatt nem tudják lassan megfizezni az élelmiszereket?"

Miért ne akarna segíteni? Ezért vannak a hatósági áras termékek, ezért van a rezsidnél még mindig ugyanakkora költséged mint egy éve - egy szintig, és ezért nem kell piaci árat fizetned a benzinkúton. Pont azzal segít a kormány, hogy más dolgokkal nem tudnak még több pénzt kivenni a zsebedből, hogy ne maradjon pénzed ételre.

2022. nov. 23. 12:49
 25/26 A kérdező kommentje:

Kezdjük ott hogy csak néhány termékre vonatkozik az árstopp, amikből ráadásul hiány szokott lenni. Én például hetek óta nem kapok árstoppos tejet sem.

Az egész nem más mint látszatintézkedés.

A kormány szerint meg lehet élni a 133 ezres minimálbérből. De mégis hogy? Az élelmiszerek méreg drágák, plusz még fűteni is kéne ebből a pénzből.

Támogatni meg nem hajlandó a kormány senkit, főleg nem a szegényebbeket.

2022. nov. 23. 22:09
 26/26 anonim ***** válasza:
58%

És ez most meglepett téged kérdező?

Te az elmúlt 12 évben,milyen valóságban éltél?

Én megfogadtam,hogy amíg ez a banda van itthon addig külföldön dolgozok.

Ingázok napi szinten Bécs-Pápa között.

Fizetésemet Euroba kapom

13.-14. havit is megkapom.

2022. nov. 24. 08:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!