Ez most igaz? Ennyire embertelen lenne a Fidesz?
Schiffer kifejtette a rádiós műsorban VOnával, h semmi nem változik gyakorlati értelemben.
Az ellenzéki sajtó és elelnzéki politikusok nem először hergelnek törvényekkel kapcsolatban,túldimenzionálva a jelentőségét. Évek óta ezt csinálják.
"az RTL is hazudik?"
Ááá neeem soha...😂😂😂
Vona egy sz@r alak
Még fideszes honlapon is azt írják hogy hoz változást a törvény.
A válság közepén sokkal kisebb részt vállal a kormány a szociális ellátásból.
Holott az adóforintokat továbbra is lenyúlják a semmire.
Embertelenség!
#13 Megint hazudsz.
A kérdésedben nem azt írtad ki, hogy "változott a törvény" - mert igen, változott.
Te betettél egy hazugságot tartalmazó cikket azzal, hogy ennyire embertelen a fidesz.
Nagyon nem ugyanaz, hogy változott a törvény és ezentúl benne van az a különleges kivétel a szabadságoknál, ami korábban rendeletben volt kimondva, hogy válsághelyzetben a munkaadó az összes szabadságról dönthet mikor kell kivenni - meg az ami állítás volt a már törölt 3-as válaszban, hogy ezentúl egyáltalán nem dönthet majd az ember szabadon a szabadságairól.
Ahogy a betett cikked állítása is hazugság. Nem ugyanaz, hogy ezentúl van egy felelősségi sorrend a törvényben és az állam csak akkor lép be amikor az előtte levők nem tudták megoldani a helyzetet, meg az, hogy az állam egyáltalán nem vesz részt a segítségben.
Olvasd el rendesen a szövegeket és ne utólag próbálj magyarázkodni!
16 : 1. Szerintem összetévesztettél egy másik kommentelővel.
2.Ne beszélj igy más emberekkel, hogy "megint hazudsz"
Ilyen válságban Embertelenség bármit is változtatni a szociális törvényen.
Ha tetszik ha nem embertelen a fideszed. Mert eszében sincs segíteni az embereken, csak a saját zsebüket tömik.
"hogy az állam egyáltalán nem vesz részt a segítségben"
Ilyen nincs a cikkben.
10-es vagyok, nyugodtan pontozzatok le, mert nem hiszitek el, hogy ez történt. :D
Élőben láttam az M1-en a sajtótájékoztatót, mert annyira büszkék voltak, hogy egyrészt milyen rendes Magyarország, hogy segít más országnak, másrészt ugye érdekünk is, mert hát a migránsoktól védenek (konkrétan ezt mondta!).
Közben a magyarok megdöglenek, az nem érdekelt senkit.
Fel kellett volna vennem valamilyen formában, mert ezt már mindenki elfelejtette vagy sose hallotta, csodálkoztam is, hogy miért nem tiltakoznak az emberek olyan politika ellen, ami egészen direktben károsítja a magyarok egészségét. De hát mindezek után még meg is választották őket, ez volt az igazi döbbenet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!