Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Szerintetek is embertelen...

Szerintetek is embertelen drága 800 forintért egy kis víz?

Figyelt kérdés

Debrecenben jártunk ma, nem tudom, hogy kinek mit mond az, hogy "Nagyerdő városrész". Ott sétáltunk, a gyerek megszomjazott és beszaladtam egy étterembe, pizza is volt, mindegy, beszaladtam egy fél liter ásványvizet vettem.

Naruraqa szénsavmentes ásványvíz volt fél literes. Azt mondta a pincér, 800 forint lesz. Megvettem de csak azért mert a gyerek szomjas volt, magamba olyan ideg lettem, ha én akartam volna venni magamnak, akkor amint kimondta, hogy 800 forint, megmondtam volna lehet, hogy mi a jó K anyjukat olyan drága? Én olyan 350-400 forintra gondoltam. Ugyanis a boltban egy fél literes 69 forint, egy fél literes naruraqa az 119 forint a boltban. A mekiben, meg más étteremben 350-400 Ft egy fél literes naruraqa víz.

Itt meg 800 Ft.

Szerintetek is embertelen 800 forintért egy fél literes naruraqa víz?

Nem volt szervízdíj a blokkon, direkt megnéztem. Így gondolom a borravalót elvárta volna.

2023. júl. 9. 22:14
1 2 3 4 5 6 7
 11/70 anonim ***** válasza:
78%

10!

Nem kötelező vendéglátóhelyre járni. Amúgy te mivel foglalkozol, hogy ilyen bunkó módon beszélsz a vendéglátósokról? Pingvin... Bakker, ki vagy te, Isten?

2023. júl. 10. 06:15
 12/70 anonim ***** válasza:
58%

"Covid óta csak kifőzdékbe járok, az még megfizethető."

Pontosítva: Legalábbis TE már csak azt tudod megfizetni...

2023. júl. 10. 07:58
 13/70 anonim ***** válasza:
67%
Kerhettél volna egy pohár csapvizet is.
2023. júl. 10. 08:32
 14/70 anonim ***** válasza:
94%

Nyilván drága de étterem kategóriája is diktálja az árakat.

Más kérdés hogy áremelés nélkül most nehéz fennmaradniuk.

2023. júl. 10. 08:32
 15/70 anonim ***** válasza:
85%
Mondjuk nekem rhadtul alap, hogy nyáron nem indulok el legalább 1,5 liter víz nélkül sehová :D
2023. júl. 10. 12:03
 16/70 anonim ***** válasza:
93%
Azt fizetted meg, hogy ELFELEJTETTÉL kánikulában vizet vinni a gyerekednek. Nincs ebben semmi rossz.
2023. júl. 10. 12:33
 17/70 anonim ***** válasza:
100%
Igen, nagyon drága, de erről nem a személyzet tehet, és a tulaj sem adhatja annyiért, mint a boltokban, nem tudnának különben fennmaradni. A Mekihez se hasonlítsunk már egy éttermet, el kell fogadni, hogy hiába ugyanaz a termék, de klasszikus étteremben minden drágább, mint egy gyorsétteremben. Nem ismerem a környéket, de ha máskor ilyen helyzetbe kerülsz (elfogy, elfelejtettél vinni), és van a közelben egyéb lehetőség is, kisbolt mondjuk, akkor inkább ott vedd meg! Alapjáraton meg én is azt tanácsolnám, hogyha macerás is, de otthonról érdemes hozni, hűtőtáskában. Strandra is pl. mindig úgy megyek, hogy egy olcsóbb strandkaja bele van kalkulálva, de innivalót (jól behűtve), rágcsát, péksütit otthonról viszek.
2023. júl. 10. 12:40
 18/70 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem is aránytalanul drága. Sosem értettem, hogy ilyen esetben miért kell 6-8szoros áron adni valamit. Egy műanyag palackban (ahogy megvette) odateszi a pultra. Legyen 2-3szoros áron, azt megértem. Vagy ha kitölti pohárba, jéggel, citrommal kihozza... Mindenhol aránytalanul drágának tartom, én csináltam is ilyet, hogy inkább nem kértem, biciklizés közben mentünk be egy fagyizóba, 750 volt a víz. Természetesen ki tudnám fizetni, de a k.rva anyjukat. Engem nagyon idegesít az ilyesmi, a hotelekben a minibárt is pont ilyen eszetlenségnek tartom. 0 hozzáadott érték, vagy élmény.
2023. júl. 11. 07:41
 19/70 anonim ***** válasza:
74%

Elképesztő. Gondolom nem szoktál éttetembe járni, ha ennyire ledöbbentél rajta.

Mindenhol kb ennyi étteremben egy kis víz.

2023. júl. 11. 09:09
 20/70 anonim ***** válasza:
62%

19-es!

Egyrészt nem minden étteremben ennyire drága, másrészt az nem elég ok, hogy máshol is ennyi. Az a probléma, hogy minden étteremben drága.

2023. júl. 11. 11:51
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!