Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Szerintetek is embertelen...

Szerintetek is embertelen drága 800 forintért egy kis víz?

Figyelt kérdés

Debrecenben jártunk ma, nem tudom, hogy kinek mit mond az, hogy "Nagyerdő városrész". Ott sétáltunk, a gyerek megszomjazott és beszaladtam egy étterembe, pizza is volt, mindegy, beszaladtam egy fél liter ásványvizet vettem.

Naruraqa szénsavmentes ásványvíz volt fél literes. Azt mondta a pincér, 800 forint lesz. Megvettem de csak azért mert a gyerek szomjas volt, magamba olyan ideg lettem, ha én akartam volna venni magamnak, akkor amint kimondta, hogy 800 forint, megmondtam volna lehet, hogy mi a jó K anyjukat olyan drága? Én olyan 350-400 forintra gondoltam. Ugyanis a boltban egy fél literes 69 forint, egy fél literes naruraqa az 119 forint a boltban. A mekiben, meg más étteremben 350-400 Ft egy fél literes naruraqa víz.

Itt meg 800 Ft.

Szerintetek is embertelen 800 forintért egy fél literes naruraqa víz?

Nem volt szervízdíj a blokkon, direkt megnéztem. Így gondolom a borravalót elvárta volna.

2023. júl. 9. 22:14
1 2 3 4 5 6 7
 31/70 anonim ***** válasza:
96%
800 ft egy pizza???? Én azt biztos nem enném meg, mi a jó istenből van, hogy ilyen kevésből kihozzák?
2023. júl. 13. 07:58
 32/70 A kérdező kommentje:

#31 Nem minden hely méreg drága. Mondom 800 tól kezdődik. A legtöbb pizza 1700, 1900, 2000 forint. Amin sok feltét van, amit írtam az 2200 a leg drágább. Ami 800 forint, azon csak pizzafeltét van plusz sajt, szalámi, vagy sonka.

Régóta működnek, este 10-ig vannak nyitva, de péntek, szombat este 3 órával később zárnak, 1 óráig vannak nyitva. Sokan szoktak lenni, házhozszállítás rengeteg van.

Akik meg 5, 6 ezerért adják ugyanazt a pizzát nagyvárosban, azok meg szégyelljék el magukat, mert az már "pénzrablás".

2023. júl. 13. 13:45
 33/70 anonim ***** válasza:
72%
Mesélj még arról milyen rablás az, amikor valaki önszántából fizet egy termékért/szolgáltatásért.
2023. júl. 13. 13:48
 34/70 A kérdező kommentje:
Nem véletlenül tettem idézőjelbe.
2023. júl. 13. 13:51
 35/70 anonim ***** válasza:
65%
Attól, hogy idézőjelbe tetted, még nem lesz kisebb ostobaság. Fel kéne fogni, hogy attól, hogy Te csóró vagy még nem mindenki az, és másoknak bizony van igénye a 800 forintos tesco párizsis pizzánál magasabb minőségre, van is rá pénze, hajlandó is fizetni érte, egyes szolgáltatók meg kiszolgálják ezeket az igényeket is. Mi olyan szégyellnivaló ebben?
2023. júl. 13. 13:58
 36/70 anonim ***** válasza:
94%

#35: igen igen tudjuk, mindenhova beírod hogy te nagyon jól keresel, stb… felfogtuk, senkit nem érdekelsz :D

Ellenben látszik, hogy nem jársz drága helyekre, ugyanis sehol nem a minőséget adják drágábban már, hanem a szart túlárazva :)

2023. júl. 14. 09:36
 37/70 anonim ***** válasza:
23%
#36: Étkezesi szakértőnket hallották. Hallgassatok rá, látszik, hogy profi.
2023. júl. 14. 10:13
 38/70 anonim ***** válasza:
95%

35-ös!

Azt elárulod, hogy a bármelyik boltban 120 Ft-ért kapható fél literes ásványvíz mitől lesz minőségibb, ha az étteremben 800Ft-ért kiteszik eléd a pultra?

2023. júl. 14. 10:25
 39/70 anonim ***** válasza:
20%
38: Soha senki semmikor nem mondta, hogy a palackos víz ára jelentené a minőséget. Próbáld meg értelmezni a leírtakat, felfogni a mondandót. Amíg ez nem megy, addig csak egy bohóc vagy. Utána beszélgetünk.
2023. júl. 14. 11:19
 40/70 anonim ***** válasza:
77%

#39 jóember, olvasd el a kérdést, aztán okoskodjál. Egy szaros palackos vízről van benne szó. Vendéglátósként igen sok időd van gyakorizni, és védeni a rohadt magas áraitokat. Ha ennyire szeretsz 5x-ös árakat kipengetni, akkor felesleges hétvégente a diszkontokba furikázni, simán menj be a szomszéd étterembe, és vásárold fel a készletüket. Vagy tudok még jobbat: adományozd nekik a jövedelmed felét, ha ennyire gavallér vagy. De ne más fszával verd a csalánt, hogy igenis jogosan drága minden, mert a “minőséget” meg kell fizetni. Meg szabadáras, és mindenki egyből csóró, aki ezt véletlenül szóvá merészeli tenni. Le lett írva, hogy csak az árak nőnek, a minőség és az adag pedig csökken. Ennyit a nagy minőségről. Büdös nagy lehúzás lett a vendéglátás javarésze. De tudod ezt nagyon jól, pont ebből élsz te is busásan.

Nem tudom mire fel trollkodsz mindenhol ugyan ezzel a lekezelő stílussal és kötsz bele mindenkibe, de kezdem unni, hogy minden hasonló kérdésnél vered magad, hogy nem kötelező megvenni, a megadott ár ezernyi dologból tevődik össze, és a drága éttermes haverjaid így is épp hogy csak éhen nem halnak..bla-bla-bla. Majd ha lesz rá időm, még sajnálni is fogom őket. Na, menjél, ne csak az alkalmazottaid ugráltasd egész nap, míg lopod a napot, és mások drága idejét. Idióta újgazdag sznob.

2023. júl. 14. 12:28
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!