Szerintetek is embertelen drága 800 forintért egy kis víz?
Debrecenben jártunk ma, nem tudom, hogy kinek mit mond az, hogy "Nagyerdő városrész". Ott sétáltunk, a gyerek megszomjazott és beszaladtam egy étterembe, pizza is volt, mindegy, beszaladtam egy fél liter ásványvizet vettem.
Naruraqa szénsavmentes ásványvíz volt fél literes. Azt mondta a pincér, 800 forint lesz. Megvettem de csak azért mert a gyerek szomjas volt, magamba olyan ideg lettem, ha én akartam volna venni magamnak, akkor amint kimondta, hogy 800 forint, megmondtam volna lehet, hogy mi a jó K anyjukat olyan drága? Én olyan 350-400 forintra gondoltam. Ugyanis a boltban egy fél literes 69 forint, egy fél literes naruraqa az 119 forint a boltban. A mekiben, meg más étteremben 350-400 Ft egy fél literes naruraqa víz.
Itt meg 800 Ft.
Szerintetek is embertelen 800 forintért egy fél literes naruraqa víz?
Nem volt szervízdíj a blokkon, direkt megnéztem. Így gondolom a borravalót elvárta volna.
#40: Barátom, Te aztán igazán ostoba vagy.
"olvasd el a kérdést, aztán okoskodjál. Egy szaros palackos vízről van benne szó."
Nem erről volt szó. Arról volt szó, hogy a kérdező szerint a 800 forintos pizza a jó, és aki drágabban meri adni az bizony szégyellje magát, mert az csaló. Első tévedésed.
"Vendéglátósként igen sok időd van gyakorizni, és védeni a rohadt magas áraitokat."
Nem vagyok vendéglátós, soha nem is voltam. Második tévedésed.
"Ha ennyire szeretsz 5x-ös árakat kipengetni"
Nem szeretek magas árat fizetni, de ha az általam kívánt szolgáltatás, minőség többe kerül, akkor többe kerül. Felnőttt vagyok, el tudom dönteni, hogy ki tudom, ki akarom-e fizetni vagy semmi. Mindenesetre nem hinném, hogy én lennék a történet vesztese, mert minőségi dolgokat veszek, és az lenne a hős, aki mindenből a legfilléresebbet veszi. Ez csak a szegények ostoba önámítása.
"akkor felesleges hétvégente a diszkontokba furikázni, simán menj be a szomszéd étterembe, és vásárold fel a készletüket."
Nem is értem mi ez a marhaság. Elfelejtetted bevenni a gyógyszereidet? Tévképzeteid vannak?
"Vagy tudok még jobbat: adományozd nekik a jövedelmed felét, ha ennyire gavallér vagy."
Nem mondtam, hogy gavallér vagyok, az én penztárcám fölött meg Te csak ne rendelkezz te csóró proli f#szkalap.
Na, itt untalak meg. Egy tipikus proli bohóc vagy, akinek mindenki gonosz, aki nem minimálbért keres és nem 30 éves lerobbant kotlával jár. Nevetséges és szánalmas vagy.
Gondoltam, jön most majd a jól bevált sablon csórózás különböző felállásokban, és szövegkörnyezetekben. Pont ezt néztem ki belőled.
De ám ezt is leírtam, ill. többen is leírtuk, csak nem figyeltél nethuszár.
Nem csóró minimálbéres vagyok, megvehetném napi szinten, de egy összeg fölött ELVBŐL (remélem ismered ezt a szót is) nem veszem. És ez mindenre is igaz.
De te csak szórjad a pénzed, amíg van, pont az ilyen lúzerek miatt írják át az étlapokat hetente, egyre növekvő árakra. Olcsóbban eszek én jót, mint te, hidd el.
Végre bővült a szókincsed is a csóró mellé már proli is vagyok. A fszkalap meg gondolom már alap.. :D
Bértroll vagy. Semmi több.
Pont az ilyen átverhető birkákon gazdagodik meg az ország oligarchiája, mint a 41-es válaszoló.
Azt hiszed azért 5000ft egy pizza, mert a Feketeerdő kellős közepén kézzel füstölt bio sertéssonkát és az Alpok legjava lila teheneinek sajtját rakják rá.
El vagy tévedve,azért annyi,mert a palimadarak megveszik ennyiért is, a Tesco sajátmárkás feltétekkel.
Tipikusan az vagy, aki mélyszegénységben nőtt fel, áhítozta a drága ‘minőségi’ dolgokat, majd felnőve nagynehezen felküzdötte magát az újgazdag réteghez,innen ez a hatalmas nagy látszategó is.
:D :D :D :D :D
HIHETETLEN, hogy a prolik, mindig sokkal okosabbnak, talpraesettebbnek, életrevalóbbnak gondolják magukat a náluk sokkal sikeresebb embereknél. :D :D :D :D :D
Nyilván ők valasztásból keresnek nettó bruttó 250-et, mert ŐK elég okosak, hogy 800 forintból finomat egyenek, bezzeg az ostoba gazdagok eszik kínjukban a száraz serrano sonkát. :D
Imádom ezt a tévképzetességet, egyszerűen megunhatatlan :D :D :D :D Meséljetek miben vagytok még sokkal jobbak! Ugye autóválasztásban? Mert a 30 éves esztergomi swift vagy egy astra B az még autó volt, abban még van anyag, bezzeg egy mai hibrod toyota vagy egy elektromos tesla az csak papírautó, ugye? :D :D :D
Látom betalált a dolog, a sok emojizás az indulat jele :)
Egyébként nem gondolod, hogy még ha esetleg valóban sikeres és gazdag is lennél, szánalmas ahogy egész nap a gyakorin lógsz, állandó önigazolási lehetőségeket vadászva?
Nézd, nagyon gazdag és sikeres és okos vagy, miért nem iszol meg egy koktélt az ibizai tengerparton inkább? Vagy ülsz be egy nívós étterembe a barátaiddal (ja hogy…?)
Te lennél az a másoknál sokkal sikeresebb ember? Komolyan?? Ezt te el is hiszed magadról? Orvos látott már? Mesélj még, nekünk vidéki proliknak, hogy megy ez, mert tudod a putris telepi albiból fogalmam sincs mi a jó, a 12 órás gyári műszak után csak aludni járok haza, igen, ahogy képzeled.. Tényleg ezt hiszed mindenki másról?
Írd már le még vagy 500x hogy itt mindenki csóró proli, kivéve téged.
Hogy te mekkora egy beképzelt hencegő nethuszar vagy. Nem bírsz leállni, ugye? Felhúzott valaki, mert le merte írni, hogy a lúzerség felső fokát műveled, az álgazdag pénzégetéseddel, aztán egész nap itt vergődsz, mint vérpistike a napköziben, mert betalált. Menj haza, és sírj apának, hogy kiröhögtek a prolik. De te “sikeres” ember vagy, vigasztaljon a tudat. Én megértem, hogy a hozzád hasonló “látszat-sikeres” középszerű senkik serrano sonkát tekernek a fszukra, és kaviárral kenegetik még a golyóikat is, úgy vedelik az 50ezres whikyt esténként, hogy lássák a szomszéd prolik is hogy tudnak élni. Egy gazdag, és sikeres ember nem bizonygatja ezt, és főleg nem szórja a pénzét, aztán csóróz le mindenkit maga körül. Kapaszkodj, mert süllyed a feltörekvő középréteg is. Barom.
:D :D :D :D :D
Sokadik epic failetek paprikajanvsik :D
Hol írtam, hogy én lennék a gazdag, sikeres, csodaember? Melyik hozzászólásom, melyik sorában van ez? Jahogy...
Itt nem rólam van szó, hanem rólatok.
"Szerintetek is embertelen drága 800 forintért egy kis víz?"
Látod? Ez volt a kérdés. A palackos ásványvíz 800 Ft az étteremben. Tehát mitől is minőségibb az étteremben vásárolt palackozott víz?
#48 Semmitől nem minőségibb.
A pizza is ugyanaz.
Ugyanazt a pizzát árulják 5000 forintért, amit máshol 2500 forintért. Nem minőségibb az 5000 forintos pizza. Nem tudhatjuk azt, hogy aki 5000-ért adja a pizzát, az is lehet a legolcsóbb tescós szalámit teszi e rá.
Nagyon naiv, aki azt hiszi, hogy aki már nagyon drágán adja a pizzát, az a legdrágább legminőségibb kolbászt teszi rá. Lehet az is a legolcsóbb tescósat. Sőt...
Csak azért adja drágán, mert lehúzza a vendégeket, meg város, meg üdülőhely és a nyaralók úgyis megveszik. Mondjuk télen is ennyiért adja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!