Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Miért nem lehet elfogadni az...

Miért nem lehet elfogadni az én álláspontomat ebbe? 23./N

Figyelt kérdés

Húsvétra a összeakart jönni az egész család egy étterembe de ehhez nekem nem volt gusztusom.

egész egyszerűen azért mert az étterem az egyenlő a rablással.

A legnagyobb mocskoknak tartom az étterem a tulajokat.

Egy pincér meg egy szakács ezerszer jobban kihajtja a belét és a negyedét nem látja belőle mint amit a tulaj.

Csakhogy szemléltessem egy példával.

Egy 500 grammos spagetti tészta legrosszabb esetben 1000 forint a bolognai alap 730 és ennyiből azért 3-4 adagot bőven kihozok otthon 1730 legrosszabb esetben 2000 forintból 3-4 ADAGOT.

Bemegyek az étterembe és egy adag spagetti 3500 forint. Mire fel? Ne jöjjenek nekem a munkaerő megfizetésével meg az energiaárak megfizetésével mert ez olyan szintű haszonkulcs ami a tulaj zsebébe megy, hogy az már fájdalmas ha valaki ezen nem lát át. Ha lenne egy csöppnyi lelkiismeretük akkor úgy csinálnák az étterem tulajok a haszonkulcs kialakítását, hogy ugyanannyit keresnek mint a többi alkalmazottja.

Én meg megmondtam a családomnak, hogy ilyen mocskoknak nem adom a pénzem és kész. És erre meg azt mondták, hogy nem lehetek ilyen ne rontsam el a húsvétot mondom nekik mivel? Azzal, hogy nem adok pénzt ilyen tetveknek? Mondták, hogy meghívnak de úgy se kell bennem van annyi tartás, hogy a lábamat nem teszem be egy étterembe ha meghívnak se. Amikor meg hazajöttek gratuláltak nekem, hogy milyen "rendes" voltam.

2023. ápr. 10. 01:27
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
100%

Vannak bajok...

Kompromisszumos megoldás lehetett volna, ha te főzöl az egész családnak. Sok pénzt megspórolhatott volna mindenki és még a közös családi zaba is pipa.

2023. ápr. 10. 01:35
 2/34 anonim válasza:
79%
végig sem olvasom, tehát csóró vagy nincs pénzed étteremben enni ezért hibáztatod a családod grat
2023. ápr. 10. 01:39
 3/34 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem te egy majomgyerek vagy. Mindig mindenben kifogásokat keresel, kire kell haragudni, stb.

Ha sokan így gondolkodnak, akkor majd a 3 gyerekes szakács utcára kerül, mert bezár az étterem? Az eladósodott pincér meg börtönbe, mert nem tudja fizetni a tartozásait? Elhiszem, hogy érzékeny a lelked, remélem nem hagyod magad kizsigerelni, mert nem ember aki 500 ezer alatt keres. Gondolom se cirkuszba, se állatkertbe nem jársz, összeszeded mások helyett a szemetet, gyerek se kell nehogy túlnépesedjünk, párod sincs, mert nem élvezed a szexet, mivel az időpocsékolás és nem is folytatom, légy vegán, de 40 napos böjtöt legalább betartottad?

Oké! Ez félig vicc. Kicsit gondold át, hogy a családod szeret, meghívtak, ki is fizették volna, csak légy velük. Legközelebb menj el és érezd jól magad, beszélgess nagyot és mosolyogj szívből! Ölellek!

2023. ápr. 10. 01:44
 4/34 A kérdező kommentje:

Dehát az nem a szakács zsebébe megy. A tulaj az aki megszedi magát.

a 90% hasznot elteszi és házakat vesz. Az alkalmazottaknak a tizede nem jut.

2023. ápr. 10. 01:47
 5/34 A kérdező kommentje:
A szocializmus kellene ide. Akkor még igaz világ volt. Mindenki egyenlő volt.
2023. ápr. 10. 01:48
 6/34 anonim ***** válasza:
87%
Szocializmus! Te trollkodni jöttél az tuti most már. 23 évesen mit szeretnél? Hol tartasz? Építed a gyerekeidnek már a házat? Elengedik majd ám az Otp hiteledet. A szomszéd segít majd mindenben, ha visszasegíted. Uh de gáz vagy lejánygyerek ...
2023. ápr. 10. 01:59
 7/34 anonim ***** válasza:
85%
Reméljük csak troll vagy, ha meg nem akkor komoly gondok vannak.
2023. ápr. 10. 03:06
 8/34 anonim ***** válasza:
100%
És a boltba szerinted nincs haszonkulcs a spagettin? És az eladó, meg az árufeltöltő ugyananyit keres mint a tulaj?
2023. ápr. 10. 03:09
 9/34 anonim ***** válasza:
99%

Egy troll vagy. Gondolom moziba sem jársz és koncertekre sem, mert nem akarod gazdagítani a tulajdonosokat.

Álláspontod olyan mint az elmeállapotod, zavaros.

2023. ápr. 10. 04:56
 10/34 anonim válasza:
83%
Beteeeeeeg😂😂
2023. ápr. 10. 05:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!