Miért nem lehet elfogadni az én álláspontomat ebbe? 23./N
Húsvétra a összeakart jönni az egész család egy étterembe de ehhez nekem nem volt gusztusom.
egész egyszerűen azért mert az étterem az egyenlő a rablással.
A legnagyobb mocskoknak tartom az étterem a tulajokat.
Egy pincér meg egy szakács ezerszer jobban kihajtja a belét és a negyedét nem látja belőle mint amit a tulaj.
Csakhogy szemléltessem egy példával.
Egy 500 grammos spagetti tészta legrosszabb esetben 1000 forint a bolognai alap 730 és ennyiből azért 3-4 adagot bőven kihozok otthon 1730 legrosszabb esetben 2000 forintból 3-4 ADAGOT.
Bemegyek az étterembe és egy adag spagetti 3500 forint. Mire fel? Ne jöjjenek nekem a munkaerő megfizetésével meg az energiaárak megfizetésével mert ez olyan szintű haszonkulcs ami a tulaj zsebébe megy, hogy az már fájdalmas ha valaki ezen nem lát át. Ha lenne egy csöppnyi lelkiismeretük akkor úgy csinálnák az étterem tulajok a haszonkulcs kialakítását, hogy ugyanannyit keresnek mint a többi alkalmazottja.
Én meg megmondtam a családomnak, hogy ilyen mocskoknak nem adom a pénzem és kész. És erre meg azt mondták, hogy nem lehetek ilyen ne rontsam el a húsvétot mondom nekik mivel? Azzal, hogy nem adok pénzt ilyen tetveknek? Mondták, hogy meghívnak de úgy se kell bennem van annyi tartás, hogy a lábamat nem teszem be egy étterembe ha meghívnak se. Amikor meg hazajöttek gratuláltak nekem, hogy milyen "rendes" voltam.
Vannak bajok...
Kompromisszumos megoldás lehetett volna, ha te főzöl az egész családnak. Sok pénzt megspórolhatott volna mindenki és még a közös családi zaba is pipa.
Szerintem te egy majomgyerek vagy. Mindig mindenben kifogásokat keresel, kire kell haragudni, stb.
Ha sokan így gondolkodnak, akkor majd a 3 gyerekes szakács utcára kerül, mert bezár az étterem? Az eladósodott pincér meg börtönbe, mert nem tudja fizetni a tartozásait? Elhiszem, hogy érzékeny a lelked, remélem nem hagyod magad kizsigerelni, mert nem ember aki 500 ezer alatt keres. Gondolom se cirkuszba, se állatkertbe nem jársz, összeszeded mások helyett a szemetet, gyerek se kell nehogy túlnépesedjünk, párod sincs, mert nem élvezed a szexet, mivel az időpocsékolás és nem is folytatom, légy vegán, de 40 napos böjtöt legalább betartottad?
Oké! Ez félig vicc. Kicsit gondold át, hogy a családod szeret, meghívtak, ki is fizették volna, csak légy velük. Legközelebb menj el és érezd jól magad, beszélgess nagyot és mosolyogj szívből! Ölellek!
Dehát az nem a szakács zsebébe megy. A tulaj az aki megszedi magát.
a 90% hasznot elteszi és házakat vesz. Az alkalmazottaknak a tizede nem jut.
Egy troll vagy. Gondolom moziba sem jársz és koncertekre sem, mert nem akarod gazdagítani a tulajdonosokat.
Álláspontod olyan mint az elmeállapotod, zavaros.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!