Nem akaom hogy döntsetek helyettem csak álláspontot illv. Tapasztalatot vagy tanácsot kérek erre a dologra mert már annyit agyalok ezeken a dolgokon, hogy kikészitem magam lelkileg mint testileg? Megpróbálom rövidre zárni:
A másik ffi akivel együtt éltél hány évesek a gyerekei? Ha esetleg ovisok, ameddig oviba járnak, adjátok ki albérletbe mind a 2 házat, és amíg tart az ovi, költözzetek össze albérletbe. Ha vége az ovinak, hozzád közel választhat esetleg iskolát a gyereknek, a saját házát meg kiadhatja albérletbe. Így mindenkinek megvan a saját birodalma.
Hiába szereted még valamilyen szinten a gyermeked apját, ha a szex nem működik egy kapcsolatban, annak hosszútávon nincs sok jövője szerintem.
Mindkettőt szereted, egy kicsit.
Azon kéne (szerintem) gondolkoznod, melyik nélkül nem tudsz élni. Melyik az aki úgy hiányzik, mint a napsütés, a levegő.
Lehet, hogy egyik sem hiányzik annyira. Nem kell sietned a döntéssel!
ha valami elromlik akkor azt általában nem egyből kidobjuk, hanem megpróbáljuk megjavítani ... van egy férjed, aki - úgy tűnik - jelen helyzetben is ragaszkodik hozzád, és képes lenne veled folytatni az előzmények után ... aztán van a szerelem ... találtál az életedhez két rendes és szerethető embert ... ami benned különbséget tesz a kettő között az a te testi vágyad ... az sem tart örökké ... megéri?
mindamellett a saját sorsod 100%-ig a te kezedben van, csak tőled függ
Van eleg bajod??? hat magad okoztad sajat magadnak megerdemled!!!!
valasztani akarsz es a ferjedhez is ragaszkodsz???
En ha a ferjed lennek ugy rugnalak feneken hogy repulsz ha mas ala fekudtel aztan meg valogatsz is.
Az lessz a vege ket szek kozul a pad ala fogsz kerulni es oszinten megerdemled.
Komolyan ezek a te erkolcsi ertekeid es normaid??
Es ez nem rosszindulat ez az igazsag. semmi megbanas nincs benned a megcslast illetoen ezert visszataszito szamomra a dolog de nagyon.
Az én álláspontom:
Csapongsz itt az érzelmeid által vezérelve, mert sajnos nem éltél mielőtt férjhez mentél.
És most azt hiszed, hogy mással majd más lesz! hát azt kell mondjam, hogy nem lesz más! A szerelem elmúlik egy idő után. A másikat is csak azért kívánod, mert új!
És persze a történetben elveszett az a lényeges információ, hogy mindez a lányodban mit okoz!
Egy felnőtt ember el kell tudja dönteni, mit akar! ha nem megy a férjeddel, akkor nem megy! Zárd le, lépj tovább! Senki nem kényszerít rá! De ez az ide-oda költözök, attól függően, hogy éppen milyen kedved van...hát elhiszem, hogy megvisel! És akkor vajon a lányodat?
#1 válaszoló: neki a gyerekei nagyok, a legidösebb 16 éves aki vele él. és amugy igen én is ettől félek, ha a szex nem müködik, akkor nem hiszem hogy fog.
#2 válaszoló: de sietnem kell a döntésemmel, mert igy mindekttönek rossz és nem akarom bántani öket.
#3 válaszoló: ha vmi elromlik tényleg meg kell javitani. viszont ez nem egyik naprol a másikra történt. amugy meg elmentünk egy pár napra nyaralni hogy htha helyre tudjuk tenni az egészet, de sajnos rosszul sült el a dolog.
#4 válaszoló: igazad van, magamnak köszönhetem, de nem gondoltam hogy ez lesz. mivel tényleg nem volt tapasztalatom kapcsolatok terén. amugy nehogy azt hidd, hogy ez nekem jó, mondtam én is a férjemnek hogy lépjen tovább és nem fogadok el töle semmilyen segitséget. mindekttönek megmondtam öszintén az érzéseim és mégis ragaszkodnak hozzám. azt is mondtam hogy egyikel sem akarok kapcsolatot létesiteni hagyjanak engem békén. de hát az apját minden nap látom igy nehézz lenne.
#5 +#6 válaszoló: ez nem gyerekes ez tapasztalanság. és hid el a gyerekem a legnagyobb kincs az életembe és szerencsére nem viseli meg, söt nagoyn szeretet ott lakni. éppen ezért akarom nagyon átgondolni a dolgokat hogy ne az legyen hogy egyik nap van apa utána nicsn ... és pont azért mert anya vagyok nem engedhetem meg magamank hogy egyik ágybol a másikba ugráljak. nagoyn megfontoltan közeledtem mindenkihez akivel a gyereket kapcsolatba hozztam. nem tartom magam rossz anyának mert a gyerek érdekeit IS nézem. de a saját boldogságom is figyelembe kell venni. mert tudom hogy a lányomnak az a fontos hogy anya boldog legyen. 6 évesen is ezt mondta. ezért rosszul esik hogy a gyerekre vonatkoznak egyesek hogy neki ez nem ó. midnent megteszek hogy benne ne érjen kárt. az oviba is midnig kérdezem hogy nem mond e vmi furcsát vagy nem veszenk e észre rajta vmit és semmi furcsa dolgo nicns. a kettönk kapcsolata a kisklányommal kiegyensulyozott és ez meg is marad. szerintem ez a fontos.
No, nekem nem válaszoltál.
Jó volt valaha köztetek a szex a férjeddel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!