Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Szerintetek milyen dolog az...

Szerintetek milyen dolog az hogy egy vegán ismerősöm grill partira hív minket de nincs tekintettel a húsevőkre pl rám, mert mondta hogy húsra ne számítsunk?

Figyelt kérdés
Szerintem nagyon bunkó dolog lesznek el sem fogok menni Erre a hülye partira
2019. júl. 6. 09:09
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/82 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem ez nem bukóság, mert tudod, hogy ő vegán, ergo semmi állati eredetűt nem használ. ezen pörögni sokkal szánalmasabb.
2019. aug. 5. 22:36
 72/82 anonim ***** válasza:
70%
Jaa, de az bunkóság ha húsos kajára hívok meg egy vegát. Kényelmes a kettős mérce mi?
2019. aug. 6. 12:07
 73/82 anonim ***** válasza:
77%
Előző, nem olvastam el az összes választ, csak válaszoltam. ez az én véleményem, ezért még nem kell lecsillagozni. Szerintem az sem bunkóság, ha húsos kajára hívsz egy vegát. Amúgy meg ha barátok vagytok, akkor mindig van alternatíva. Például amikor mi grillezünk, akkor nem csak hús van, pedig imádjuk, pedig nem is hívunk vegánokat, mert a mi családunkban ez nem szokás. A kérdező meg akkor is fölöslegesen pörög rajta.
2019. aug. 6. 16:32
 74/82 anonim ***** válasza:
73%
Ha nem olvastad a válaszokat, rávilágítanék a probléma lényegére. A kérdező diétán van, nem eszik növényi eredetű dolgokat. Amit a kedves vegán ismerőse csinál egyenértékű azzal, hogy én egy cukorbeteget vendégségbe hívok, és csak cukros kajákat csinálok, hogy még csak véletlenül se ehessen semmiből.. De a cukorbeteg ne hisztizzen, meg ne pörögjön már ezen.
2019. aug. 6. 23:35
 75/82 anonim ***** válasza:
48%
Azért a cukorbeteges sztori nem ugyan az... Míg a cukotbeteg nem tehet róla, nem ő választotta a betegséget, addig az olyan diétákat, mint a kérdező inkább az egójuk miatt csinálják, tehát az választás kérdése volt... Ezt azért ne keverjük össze.
2019. aug. 7. 02:19
 76/82 anonim ***** válasza:
66%
Ja, és a vegák is az egójuk miatt nem esznek húsos kaját, meg divathisztiből.. Na hagyjuk már. Már megint a kettős mérce.
2019. aug. 7. 05:06
 77/82 anonim ***** válasza:
100%

#75: Szerintem a zerocarberek többsége pont hogy egészségügyi okokból választja ezt az étrendet.

Pl. ő: [link]

2019. aug. 7. 06:26
 78/82 anonim ***** válasza:
63%

Ezt mondjuk le lehetett volna írni a kérdés alatt. Nem csak én, de az átlag válaszadók nem fogja végigolvasni a százharmincöt oldal kisregényt, hanem csak a kérdésre válaszolt. Szerintem akkor sem bunkó, lévén, hogy ő vegán, nem tudhatja, hogy a kérdezőnek baja van. (Nem az írta, hogy barátja, hanem ismerőse, ebből nekem az jön le, hogy az ismerős jó fej akart lenni a meghívással, de hát a magyar ember csak picsog.)

Nem vagyok sem vega, sem vegán, sem csakhúsevő, de aamit a kérdező művel, akkor is nevetséges.

2019. aug. 7. 18:31
 79/82 anonim ***** válasza:
78%
"Szerintem akkor sem bunkó, lévén, hogy ő vegán" Igen, ez MINDENRE mentség szokott lenni. A tahóságra, amivel szarnak másokra, az undorító hangnemre amivel alázni akarják a húsevőket, a hőbörgésre , ha valaki nincs tekintettel rájuk, Ugyanakkor alap hogy ők nincsenek senkire tekintettel.
2019. aug. 8. 01:07
 80/82 anonim ***** válasza:
0%

Divathisztiből??? Szerintem meg pont hogy nem... Divthiszti a sok modern diéta, de semmiképpen sem a vegánság. És abban is tévedsz, hogy pont a vegák/vegánok az egójukból azok.. Pont ellenkezőleg... Mivel tisztelik annyira a természetet/az állatokat, így félrerakják az egójukat és inkább nem esznek ilyeneket.

Egyébként meg nem értem honnan jön ez az utálat a vegánok felé.. Szerintem nem ártanak vele senkinek,hogy azok... Vagy talán nektek igen??? Ti pedig általánosítotok.. (tisztelet a kivételnek)

Jó igen, valóban lehet a kérdező egészségügyi okokból is zéró carb étrenden, de megjegyezném, hogy 10 orvosból 8 biztos nem ezt a diétát javasolná,de aláírom, hogy ez sem kizárt, viszont azt nem írta a kérdező, hogy milyen okból folytatja, viszont a felháborodása elég nagy volt..

Azért kíváncsi lennék, hogy végül elment-e vagy mi volt, mert nagyon eltűnt a kérdező, pedig ő tette fel a kérdést...

2019. aug. 11. 11:29
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!