Szerintetek milyen dolog az hogy egy vegán ismerősöm grill partira hív minket de nincs tekintettel a húsevőkre pl rám, mert mondta hogy húsra ne számítsunk?
#75: Szerintem a zerocarberek többsége pont hogy egészségügyi okokból választja ezt az étrendet.
Pl. ő: [link]
Ezt mondjuk le lehetett volna írni a kérdés alatt. Nem csak én, de az átlag válaszadók nem fogja végigolvasni a százharmincöt oldal kisregényt, hanem csak a kérdésre válaszolt. Szerintem akkor sem bunkó, lévén, hogy ő vegán, nem tudhatja, hogy a kérdezőnek baja van. (Nem az írta, hogy barátja, hanem ismerőse, ebből nekem az jön le, hogy az ismerős jó fej akart lenni a meghívással, de hát a magyar ember csak picsog.)
Nem vagyok sem vega, sem vegán, sem csakhúsevő, de aamit a kérdező művel, akkor is nevetséges.
Divathisztiből??? Szerintem meg pont hogy nem... Divthiszti a sok modern diéta, de semmiképpen sem a vegánság. És abban is tévedsz, hogy pont a vegák/vegánok az egójukból azok.. Pont ellenkezőleg... Mivel tisztelik annyira a természetet/az állatokat, így félrerakják az egójukat és inkább nem esznek ilyeneket.
Egyébként meg nem értem honnan jön ez az utálat a vegánok felé.. Szerintem nem ártanak vele senkinek,hogy azok... Vagy talán nektek igen??? Ti pedig általánosítotok.. (tisztelet a kivételnek)
Jó igen, valóban lehet a kérdező egészségügyi okokból is zéró carb étrenden, de megjegyezném, hogy 10 orvosból 8 biztos nem ezt a diétát javasolná,de aláírom, hogy ez sem kizárt, viszont azt nem írta a kérdező, hogy milyen okból folytatja, viszont a felháborodása elég nagy volt..
Azért kíváncsi lennék, hogy végül elment-e vagy mi volt, mert nagyon eltűnt a kérdező, pedig ő tette fel a kérdést...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!