Szerintetek milyen dolog az hogy egy vegán ismerősöm grill partira hív minket de nincs tekintettel a húsevőkre pl rám, mert mondta hogy húsra ne számítsunk?
Szerintem nem akkora tragédia, ha néha kimozdulsz a komfort zònàdbòl és kipróbàlsz új dolgokat.
Én voltam már vegàn esküvőn is. Nagyon finomak voltak a kaják, nagy élmény volt kipróbàlni őket.
Nem kell neked is megtérni, de egy étkezést nyugodtan ki lehet bírni szerintem. Gondolom szoktál enni zöldségeket.
Nem vagyok vegàn, de szerintem érthető, hogy nem szeretne a saját bulijàn húst vagy más állati eredeti dolgokat sütni.
Nekem fontosabb lenne a barátság és az, hogy megtisztelem a jelenlétemmel, mint hogy nem tudok néhány óráig húst enni..
Nem erőszak a disznótor.
Amúgy szerintem korrekt, hogy előre megmondja. Most eldöntheted, hogy ilyen körülmények közt elmész e. Csak szólj neki, hogy ha te nem számíthatsz húsra, ő ne számítson rád.
Ne légy már ennyire pejoratív, szélsőséges hozzáállású!
Csak példának: nem ettél mákos tésztát, nem ettél semmihez zöldségköretet, nem ettél főzeléket, olasz tésztaételeket hús nélkül?
Gondolkozz el egy picit.
Nagyon jó fűszerezéssel, ízesítéssel lehet megleopően finom ételeket alkotni.
Te kapásból a kukába dobtad...
Ha csak a hús hiánya lenne a probléma, attól még elmehetnétek arra a grillezésre. Én mondjuk kipróbálnám, mit csipegetnek a vegánok. Nem gondolom, hogy egy napot nem lehet kibírni husika nélkül.
"nagyon bunkó dolog", "hülye parti" - szerintem itt más a gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!