Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Miért nevezi magát vegetáriánu...

Miért nevezi magát vegetáriánusnak, csak szerintem nevetséges?

Figyelt kérdés
Egyik ismerösömmel történt hogy mikor vendégül látott egy vegetáriánus csajt külön készített neki hús nélküli ételt, a többiek pedig csirkehúsos ételt kaptak. Vendégnek is a csirkehús kelett, mikor rá lett kérdezve, ja hát ő csak csirkét meg halat azt megeszi(az nem hús!!!) és ez is vegetáriánusnak egy fajtája!! Ez aztán lol, ilyen alapon Magyarország jó része is "vegetáriánus" (én is akkor) mert mondjuk csak sertést meg csirkét eszik a többi kb havonta egyszer vendégségbe vagy évente egyszer otthon...

2019. ápr. 3. 11:04
 1/10 anonim ***** válasza:
93%

Igen, nevetséges.

Mifelénk ezt nem vegetáriánusnak nevezik, hanem válogatósnak.

2019. ápr. 3. 11:13
 2/10 anonim ***** válasza:
91%
Nekem is volt ilyen barátnőm, aki csak halat evett. Én mondtam neki, hogy te csak böjtölsz. De megsértődött... :D
2019. ápr. 3. 11:16
 3/10 anonim ***** válasza:
35%
N3 m vegetáriánus, amúgy meg semmi baj nincs ezzel az étrenddel.
2019. ápr. 3. 11:22
 4/10 anonim ***** válasza:
50%
Magamat is vegetáriánusnak tartom, mert TÖBBNYIRE növényevő állatok húsát eszem.
2019. ápr. 3. 11:27
 5/10 anonim ***** válasza:
85%
#1. leírta a tutit, #4. pedig az iróniát. Tiszta röhej a lány. Ha valaki vegetáriánus, akkor nem eszik sem csirkét, sem halat. Döntse már el, mit akar..!
2019. ápr. 3. 12:46
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is van ilyen "vega"ismerősöm. Húst nem eszeik, csak csirkét,halat, darálthúst és szalonnát. Ő is azt mondja, hogy az nem hús a darálthúsban meg kitudja,hogy mi van. Mondtam, hogyha tippelnem kell akkor hús :D
2019. ápr. 3. 13:01
 7/10 anonim ***** válasza:
49%
Nem kell neked ezzel foglalkozni.
2019. ápr. 3. 13:18
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Köszönöm, hogy ezt megosztottad velünk. Mától 180fokos fordulatot vesz az életem. Mostantól vega leszek, a fentiekhez méltóan. Csak azoknak az állatoknak a húsát fogom megenni, amelyiket szeretem és növény evő. Ez jó részt a csirke lesz, de néha disznó és marha is, azért csaló nap itt is kell. De teljesen vega leszek.

Sőt, tovább vihetném vegánra is, csak azokból az állatokból fogok enni akiket nem ismerek és csak olyan állati eredetű dolgokat fogok fogyasztani, aminek nem ismerem a származását. Pl a tejnél, hogy mely tehenek adták.

Tényleg megváltoztattad az életemet, köszönöm.

2019. ápr. 3. 13:22
 9/10 klopusz ***** válasza:
19%

A vegetáriánus életmód nem egy dolgot jelent, akár folyamatnak is tekinthető.

Részletesen:

[link]

2019. ápr. 3. 13:27
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy mit eszik. De én vegetáriánusként kifejezetten károsnak tartom, amikor tévesen sorolja be magát valaki.

Rengetegszer jártam már úgy, hogy étteremben a vegetáriánus menüben hal volt, vagy szalonna stb.. Nehezen értik meg az emberek, hogy a vegetáriánus nem eszik húst. Kicsit sem. A hal is állat, őt sem esszük meg.

Nem segít, ha valaki vegetáriánusnak vallja magát és felrevezeti az embereket.

Egyébként olyan alfaja van a vegetáriánus eletmodnak, aki eszik halat. De csirkét semmiképp sem.

2019. ápr. 4. 07:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!