Miért nevezi magát vegetáriánusnak, csak szerintem nevetséges?
Igen, nevetséges.
Mifelénk ezt nem vegetáriánusnak nevezik, hanem válogatósnak.
Köszönöm, hogy ezt megosztottad velünk. Mától 180fokos fordulatot vesz az életem. Mostantól vega leszek, a fentiekhez méltóan. Csak azoknak az állatoknak a húsát fogom megenni, amelyiket szeretem és növény evő. Ez jó részt a csirke lesz, de néha disznó és marha is, azért csaló nap itt is kell. De teljesen vega leszek.
Sőt, tovább vihetném vegánra is, csak azokból az állatokból fogok enni akiket nem ismerek és csak olyan állati eredetű dolgokat fogok fogyasztani, aminek nem ismerem a származását. Pl a tejnél, hogy mely tehenek adták.
Tényleg megváltoztattad az életemet, köszönöm.
Mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy mit eszik. De én vegetáriánusként kifejezetten károsnak tartom, amikor tévesen sorolja be magát valaki.
Rengetegszer jártam már úgy, hogy étteremben a vegetáriánus menüben hal volt, vagy szalonna stb.. Nehezen értik meg az emberek, hogy a vegetáriánus nem eszik húst. Kicsit sem. A hal is állat, őt sem esszük meg.
Nem segít, ha valaki vegetáriánusnak vallja magát és felrevezeti az embereket.
Egyébként olyan alfaja van a vegetáriánus eletmodnak, aki eszik halat. De csirkét semmiképp sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!