Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Vegánok! Ti ennétek húst ha...

Vegánok! Ti ennétek húst ha az életetek múlna rajta?

Figyelt kérdés
Ha olyan helyzetben lennétek, hogy vagy hús vagy semmi, akkor inkább éhenhalnátok vagy megennétek a husit?

2018. dec. 1. 21:57
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:
Nem mondtam hogy mindennap húst kell enni. De ahogy látom te is el vagy tévedve. Aki csak húst eszik, épp olyan egészségtelen mint aki csak növényt. Nem akarok zengeni itt az egészséges étkezésről mert én is sok olyan dolgot eszem ami nem egészséges, és ezt csak azért hoztam fel, mert ti vegánok, azt állítjátok hogy ti egészségesen étkeztek. Hát ki kell hogy ábrándítsalak.
2018. dec. 4. 07:08
 22/37 anonim ***** válasza:
63%

1. Elöször is nem vegán, hanem biológus vagyok.

2. Azt nem írtam sehol, hogy minden nap hús kell enni.

3. Világosan leíram, hogy miért nem fontos a hús fogyasztás biológiailag!

2018. dec. 4. 08:02
 23/37 A kérdező kommentje:
Oké kedves biólógus nem vitatkozom :) eszemágában sincs megváltoztatni az étkezési szokásaidat, illetve a gondolkodásod. Mindkettő a te bajod :)
2018. dec. 4. 16:12
 24/37 A kérdező kommentje:
Bocs, elírtam. Biológus :) mielőtt megsértődsz
2018. dec. 4. 16:13
 25/37 anonim ***** válasza:
#17. Off.: Köszi, meg is nézem majd újra. A helyszínnel kicsit mellényúltam :-D
2018. dec. 5. 06:03
 26/37 anonim ***** válasza:
50%

Kedves kérdező, elárulnád nekünk, hogy mire alapozva állítod ennyire biztosan, hogy csak egyetlen igazság létezik, mégpedig az, hogy az egészséges táplálkozáshoz muszáj húst enni? Csak a húsról, vagy az összes állati eredetű ételről gondolod, hogy elengedhetetlen? Mit gondolsz, milyen problémákkal jár, ha valaki egyáltalán nem eszik húst? Mik a kizárólagos növényi étrend káros következményei, amitől próbálod megóvni a vegákat, vegánokat?

Amúgy nem provokálni akarok, tényleg érdekel a dolog.

2018. dec. 5. 08:43
 27/37 anonim ***** válasza:
100-ból 99 vegán enne. LEhet itt van köztük egy kettő aki nem de a többség enne. Az életösztön erősebb.
2018. dec. 5. 12:36
 28/37 A kérdező kommentje:
26-os, szomorú hogy ennyi ostoba ember van mint te. De senkit nem akarok én megóvni semmitől legyél vegán nekem mindegy :D
2018. dec. 5. 19:40
 29/37 anonim ***** válasza:
63%

Az ember elég jó mindenevő, mivel elég jó egészségben elvan jó sokáig csak állati és csak növényi étrenden is. A vegetáriánusok sem esznek húst, de ők mindenevők, amennyiben nem vegánok, hiszen növényi és állati ételeket is esznek (ahogy az emberiség zöme). A szükséges tápanyagok kell bevinni, nem húst, de várom, kérdező, hogy megmondd, mi az az esszenciális tápanyag, ami CSAK a húsban van meg épeszű mennyiségben, hogy esélyünk legyen bevinni.

Mert ha nem tudsz ilyet, akkor csak bedobtál egy állítást, amiről a vegánok többsége és sok egészségtudatos ember pontosan tudja, hogy semmi valóságalapja nincsen.

2018. dec. 5. 22:53
 30/37 A kérdező kommentje:
Fehérje, B vitaminok, ásványi anyagok mint pl vas. Igazából nem kell ehhez túl sok ész hogy ezzel tisztában legyünk. Bár én pont lesz*rom hogy ki mennyire eszik egészségesen, mert én se vagyok ezen a téren tökéletes. Csak és kizárólag az zavar hogy elhiszitek hogy a vegán étkezés egészséges. Nem az.
2018. dec. 8. 13:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!