Valaki magyarázza már el nekem légyszi hogy mi értelme van a vegetarianizmusnak?
A vegetarianizmusnak több indoka lehet, van, aki nem szereti a hús ízét, van, aki beteg töle, és van, aki nem akarja, hogy megöljenek állatokat.
Egyébként nem értem, miért tavar téged, ha valaki vegetáriánus?
engme nem zavar csak szimplán ostobának gondolom azt aki nem eszik húst.
ez hosszú távon egészségtelen a szervezetnek szüksége van állati eredetű fehérjékre
Pax
Én nem vagyok vega,csak húst nem eszűnk.
Mármint csirke,marha stb...
Virsli,párizsi,elvétve.
Sima olajat és tésztát,rízst használok főzésre.Tojassal az árán kivűl semmi tajom.
A kaloria számlálás meg marhára nem érdekel.
A sűlt,párolt zöldség tésztaszósszal imádom
"engme nem zavar csak szimplán ostobának gondolom azt aki nem eszik húst.
ez hosszú távon egészségtelen a szervezetnek szüksége van állati eredetű fehérjékre"
Ebben nem értek egyet veled, ugyanis nekem azóta szünt meg egy csomó bajom, amióta nem eszem húst.
Elötte sok éven keresztül vesegondjaim voltak, az izületeim gyakorlatilag folyamatosan be voltak gyulladva, minden kaja után felfújódtam, estére 4-5 kg-mal nehezebb lettem vizesedés miatt, éjjel legalánn 3-5 alkalommal felébredtem, hogy Wc-re kell menni, a vérnyomásom jóval magasabb volt, mint kellene, állandóan fáradt voltam - és minden úgy, hogy az orvosok semmi okat nem találták ezeknek.
Aztán egyszer elkezdtem a hús nélkül étrendet - öszintén szólva fogadásból egy hónapig - és egy hét múlva észrevehetöen kezdtek csökkenni a problémáim, ezért a hónap lejárta után is megtartottam ezt a rendszert az étkezésben.
Azóta hosszabb idö eltelt, és a felsorolt panaszaim eltüntek, de egyébként is sokkal jobban érzem magam általánosságban is.
Nekem nem hiányzik sem kajaügyileg a hús, sem egészségileg, és orvosilag is tökéletesen rendben vagyok (a laboreredmények sokkal jobbak, mint régebben), annak ellenére, hogy azóta jóval idösebb is lettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!