Mi értelme van a vegetarianizmusnak?
sztem a világ egyik legnagyobb hülyesége. ez, hogy állatvédelmi okokból.. pff. sznobság az egész.
azokat a csirkéket akkor is levágják, ha nem az a féleszű "állatvédő" eszi meg utána.
ha nem ehetnék húst, sztem beleőrülnék :)
igazat adok az előzőnek. Bár van, aki azért, mert nem szereti az ízét.
Van aki az állatokkal jobban szereti , mint az embertársait :D na velük nem tudok azonosulni.
azért divat, mert olyan jószivűnek tűnnek tőle, plusz még jó fogyókúra is :D
naná hogy hü.lyeség. Az embernek szüksége van a húsra is, a benne lévő tápanyagokra, stb. Másrészt meg, amikor az oroszlán darabokra szaggatja a zebrát, az nem kínzás? Pedig még előtte jól meg is kergeti, biztos jól megijed szegény állat. Akkor most az oroszlán is legyen vega??
Ja és mostmár olyan kíméletesen ölik le a disznókat is, már csak lelőni szabad őket. De hát könyörgöm, nekünk is kell ennünk valamit!...
Jó, a szőrme nem tetszik, azért tényleg nem kell megölni az állatokat, mert már van műanyag kabát is. Meg az állatkisérletek is feleslegesek. Inkább ezek ellen kéne fellépni, mint a húsevés ellen. Fogadni mernék, hogy egy csomó vegetáriánus festi a haját azzal a sz.ar loreal hajfestékkel, és nem is gondolnak arra, hogy hány nyúlnak kellett megdöglenie a kisérletek közben.
Én csak simán imádom a zöldségeket:D reggelire vacsorára mindig salátát eszek, és délben is általában valami zöldségből készültet de például ma csirkecombot ettem és nagyonfinomvolt*.* mondjuk én nem is nevezném magam vegetáriánusnak.
Hallottam hogy sokan azért nem esznek húst, mert az állat megölésénél a stresszhormonok vagy mik megmaradnak a húsban és ezek átmennek az emberre és ezért lesznek az emberek is idegesek, rosszkedvűek vagy valami ilyesmi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!