Mi értelme van a vegetarianizmusnak?
én négy évig abszolút nem ettem húst, mert egyszer rosszul lettem tőle, hánytam, és ezután egyszerűen nem kívántam. ez idő alatt, sokan mondták ,hogy de egyek mert a szervezetemnek szüksége van a fehérjére, de nem tudtam megenni. teljesen normálisan fejlődtem, nőttem, izmosodtam, jól éreztem magam a bőrömben ( most 20 éves vagyok). fél éve eszem csirkemellet, mert egyszer megkívántam ,de ennyi. a felvágottak izét nem szeretem, ezért nem eszem, semmi sznobság. valaki a paradicsomot, más a mazsolát vagy épp a diót nem szereti, miért hihetetlen ,hogy én a felvágottakat nem szeretem?
ha valaki úgy érzi jól magát a bőrében, hogy nem eszik húst ,hát ne egyen. miért kell egyből támadni, hogy ez csak divat?
elgondolkodtató,az is, hogy miért vannak a húsmentes diéták.
A húsevőknek nem gumós a zápfoga,hanem tarajos:-s.A mindenevőkenk gumós, a növényevőknek redős.
A vegetarianizmusnak az égvilágos semmi értelme nincs,önsanyargatás.Az emberi szervezetnek szüksége van húsra,mégpedig nem is kevésre.És ateista vagyok, a vallás sem elfogadott,mint ok.
Most amugy meg aki vega az vega. !
szerintem semmi rossz nincs benne. én több 10 éve nemettem húst... És megvagyok : )
Az ember a növényi tápanyagokkal a 12 ből csak 9 féle tápanyagot pótol ezért van ,hogy a vegák nagy része kb 60 éves korában hull el! Ja és az egyik elöttem szóló embernek üzenem az ember lehet .hogy régen növényevő volt ,de azóta a bélrendszere mindenevővé vált!
Biológia 7.o
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!