Mi értelme van a light kólának?
Figyelt kérdés
2011. okt. 13. 21:00
5/29 anonim válasza:
fux nigger
jo8
finomabb kicsit, és ízlés szerint cukrozható
6/29 A kérdező kommentje:
Nem hizlal kevésbé, aki nem akar hízni, ne igyon kólát. Ráadásul a sok light ital fogyasztása - mert nem akarnak hízni - függővé teszi őket.
Én nagyon ritkán szoktam kólát inni, de rendes cukrosat.
2011. okt. 13. 21:37
7/29 anonim válasza:
Kevésbé hízlal okoskám,ugyanis nincs benne cukor. Szeretem a kólát,de nem szándékozom plusz 300 kalóriával többet fogyasztani egy nap.
8/29 anonim válasza:
én egyáltalán nem iszok semmi cukrosat...csak viz
9/29 anonim válasza:
Jobb az ize, mint a cukrosnak, es aki cukorbeteg, vagy nem tudja emeszteni a cukrosat, nem izlik neki, annak ez a jó.
Amugy nullkalóriás.
10/29 anonim válasza:
Egyre hülyébbnek tűnsz.
De, igen, kevésbé hízlal, sőt, nem is hílal, mert NINCS benne energia, nem úgy, mint a sima kólában, amiben 40kcal/dl van, az ember meg nem akar fölöslegesen kalóriát inni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!