Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mi értelme van a light kólának?

Mi értelme van a light kólának?

Figyelt kérdés
2011. okt. 13. 21:00
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
8%
Kedves kérdező! Egyszer olvasd már el, hogy mit tartalmaz a light cola, se cukor, se kalória ;)
2011. okt. 13. 22:01
 12/29 A kérdező kommentje:

Aha, akkor magyarázzátok már meg nekem, a light energiaitalt, mert az valahogy paradoxonnak tűnik!

És olvassátok el ezeket a cikkeket a ti híres "nem hízlaló" üdítőtökről!

[link]

[link]

[link]

[link]

2011. okt. 13. 22:09
 13/29 anonim ***** válasza:
100%

Te mindent elhiszel, amit az interneten írnak?

Figyelj! Cukorbeteg vagyok, nem emeli meg a vércukromat, tehát biztosan nincs benne cukor. Az meg, hogy az édesítő éhséget okozna, na ne nevetess, 4 és fél éve édesítőket használok, SOSE okozott éhséget.

2011. okt. 13. 22:11
 14/29 anonim ***** válasza:
76%
Meg most ez a nagy forrás? A kiskegyed??? A dívány? :D:D:D mutass egy orvosi lapot!!!
2011. okt. 13. 22:12
 15/29 anonim ***** válasza:
83%
Mi értelme van kérdést kiírni, ha úgysem fogadod el senki véleményét? Na megyek, iszom egy kis light kólát.
2011. okt. 13. 22:21
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
Nincs benn cukor, ergo kevésbé káros, nem leszel tőle idővel cukorbeteg és elhízott
2011. okt. 13. 22:24
 17/29 anonim ***** válasza:
84%
amiben 0 kalória van az nem hízlal. az meg csak mese hogy az édesítőktől még éhesebb leszel. én több mint 2 éve nem használok cukrot, rengeteget fogytam és nem vagyok éhesebb egyáltalán. az más kérdés hogy egyáltalán nem kéne édesíteni se cukorral se édesítővel..
2011. okt. 13. 22:30
 18/29 A kérdező kommentje:

"Cukorbeteg vagyok, nem emeli meg a vércukromat, tehát biztosan nincs benne cukor."

Egy szóval sem mondtam, hogy van benne cukor. Amúgy meg nem csak a cukor (szaharóz) hizlal, hanem a szénhidrát úgy általában. Tehát ezeket az üdítőket telenyomják egy olyan édesítőszerrel, ami nem szaharóz, hanem aszpartám, ami egy mesterséges vegyület. Vagyis, hogy a cukorbetegek is tudják fogyasztani.

[link]

[link]

2011. okt. 13. 22:45
 19/29 anonim válasza:

Mint ahogy már sokan írták, nem hízlal.

De az mondjuk szerintem nem igaz, hogy finomabb, szerintem a cukrosnak sokkal jobb az íze... De hát ugye kinek a pap, kinek a paplan... :D

2011. okt. 13. 22:46
 20/29 anonim ***** válasza:
100%

Én soha nem iszom semmilyen "light" üdítőt.

Az ízük sem jó, ráadásul a mesterséges édesítőktől olyan hasmenésem lesz, hogy még!

Ráadásul az aszpartám bizonyítottan egészségtelen!

Egyszer olvastam valahol, hogy az orvosok is csak a cukorbetegek esetében javasolják a mesterséges édesítőszereket, ha már édesíteni kell valamit. Aki meg nem cukros az használjon valami természetes édesítőt, mindenféle cukrokat, illetve mézet.

2011. okt. 13. 22:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!