Mi értelme van a light kólának?
Figyelt kérdés
2011. okt. 13. 21:00
21/29 anonim válasza:
22/29 anonim válasza:
Az aszpartam tényleg rákkeltő, de egyébként sem egészséges a kóla, ha light, ha nem az, nekem a light után is olyan "fogsorvadás" szerű érzésem van. A kérdés is elég fura,"mi értelme van...?" az, hogy az ember fiatalon issza, aztán ha bizonyos okok miatt száműz minden cukrosat az életéből akkor a kóla-fogyasztása is ugrik, de mondjuk egyszer ettél csokit utána nem ehetsz, te hogy éreznéd magad? A benne levő cukor miatt vagy csupán a magas kalória tartalma miatt lemondanál a (csoki, vagy akár a kóla fogyasztás okozta)"élvezetről"?
23/29 anonim válasza:
"Egy szóval sem mondtam, hogy van benne cukor. Amúgy meg nem csak a cukor (szaharóz) hizlal, hanem a szénhidrát úgy általába" cukor egyenlő szénhidrát, a light üdítőkben NINCS szénhidrát, vagy ilyen 0,1%, szóval a béka segge alatt
24/29 A kérdező kommentje:
Minden cukor szénhidrát, nem nem minden szénhidrát cukor.
http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__19..
2011. okt. 14. 09:38
25/29 anonim válasza:
Uh ember, komolyan a gyakorikerdesek a biztos forrás? Tudod mit, vegyél egy cola light-ot, és olvasd el, hogy SE szénhidrát, SE cukor, SE kalória nincs benne!
26/29 anonim válasza:
Azért van, hogy a sok buta kiscsaj, azt higgye, hogy milyen szuper egészségesen él, közben nyomja magába a 100%-os műanyagot és termelje a profitot a cégnek:)
27/29 anonim válasza:
Ja, az sokkal egészségesebb, ha egy félliteres kólával tizennégy kanálnyi fehér cukrot is magadba döntesz... :/ akkor inkább, ha nagy ritkán iszom kólát, marad a light, és jééé, nem híztam el...
28/29 anonim válasza:
....és jjéé akkor is árt az aszpartam!
ne igyunk semmilyet, ha nem muszáj
29/29 A kérdező kommentje:
Mivel én évente iszom összesen fél liter kólát, akkor már megéri normálisat inni. Ha annyira félti az alakját valaki, akkor miért nem iszik fekete kávét, ha kell neki a koffein?Szomjoltásra meg ott a víz.
2011. okt. 14. 15:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!