Aki cukros, ihat Coca Cola Light-ot? Ha igen, bármennyit?
Figyelt kérdés
2011. júl. 13. 14:30
1/12 anonim válasza:
Ha a szénhidrátot nézzük, akkor nincs benne, dehát ihat. Hogy bármennyit az inkább a többi mindentől függ, amit beleraknak, nem egészségesek.
2/12 anonim válasza:
cukros is ihat kólát csak nagyon hamar megemeli a cukrát és az a nem jó,mert szénh,nincs benne de cukor igen és az egyenlő a szénh.-al.
valamennyi cukor meg van a light-ban is,úgyhogy igyon inkább mást.
3/12 anonim válasza:
5/12 anonim válasza:
egyikben sincs se cukor, se szénhidrát, olvassátok már el a címkéjét egyszer -.-
6/12 anonim válasza:
hát ez tök állat én már rá sem nézek annyira belém van verve hogy
NEM LEHET.
imádom ezt az oldalt,holnap kerti parti,leiszom magam.
7/12 anonim válasza:
Csak a címkét kell nézni :) 4 éve cukorbeteg vagyok, az idő alatt több száz címkét olvastam el :D Cola light-ban egy szem szénhidrát nincs.
8/12 anonim válasza:
mér lenne benne cukor? azért édesítőszeres...
9/12 anonim válasza:
az mindig érdekelt, hogy KARAMELL hogy van a light/zero kólában, ha cukor nincs :D XD
10/12 anonim válasza:
Úgy, hogy színezékként állítják elő, tehát nem a cukrot karamellizálják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!