Mi az az ennivaló, amiből bármennyit meg tudnál enni?
Figyelt kérdés
Nekem a mandula és a málna.
:-)
2011. ápr. 15. 10:49
2/20 anonim válasza:
a bármennyi az nem mértékegység,az lehet 100 kiló is,és 100 kiló mandulát te sem tudsz megenni
3/20 anonim válasza:
cseresznye.
régebben nagyapámnál egész nap ettem a fáról a cseresznyét.
4/20 anonim válasza:
Töltöttkáposzta. Dec 24-étől 30-áig - ha hiszed, ha nem - csak azt eszem. (Addigra sajnos elfogy...)
Savanyított, erős cseresznyepaprika, gyöngyhagyma (naponta)
Szőlő (saszla)
5/20 anonim válasza:
paprikás krumpli, szilvás gombóc
8/20 anonim válasza:
Palóc Leves, Kakaós csiga, Meg egy jó kis magyaros pizza, ketchuppal , Majonézzel, Kapros-fokhagymás mártással!
9/20 anonim válasza:
húú ilyen étel sok van:)
Italt is lehet mondani??
Mert tejet bármennyit megbírok inni de csak 2.8%-t vagy a fölött de inkább házi!
Ételből pedig PL.:gyros tál(bármekkora),kínai(amelyiket szeretem),és ott az örök krumplis tészta lepirítva tejföllel,és áá nagyon sok van még!!!
10/20 anonim válasza:
Spagetti, hortobágyi húsos palacsinta, pörkölt nokedlivel, tojásos nokedli salátával. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!