Szerinted milyen lehet ez az ennivaló?
Sütök sós palacsintát.Készitek egy tejmártást amit összekeverek pörköltel amit darálthúsból csinálok.Evvel megkenem a palacsintát rá sajtot reszelek.Rá még egy palacsinta plusz pöri+tejmártás+sajt és igy tovább....
Nekem nagyon jól hangzik.Nektek?:)
Még a másik hogy nem pörköltel csinálom hanem bolognaival.
Szerinted milyen lehet?
Imádoma sós töltelékes palacsintát.
szerintem, jó lesz, majd rakj fel képet róla
én rántott palacsintát is szoktam, gombás, v húsos töltelékkel...meg spenótosat is...
Húúú akkor kipróbálom majd a rántottat is.Imádom a gombát.Ha esetleg tudsz(vagy vki más)még sós töltelékes palacsintát akkor szivessen venném ha leirnád!:)
Nekem nagy kedvencem még ez:
hagymát és szalonnát,vagy akár bacont,megdinsztelem.A palacsintát megkenem besamel mártással(sok borsal szeretem),rá a hagyma+szalonna,négy felé hajtom,tetejét megszórom sajtal és bedobom a sütöbe.Isteni!!!!
A fenti recepthez nem irtam hogy azt is bedobom pár percre a sütöbe.
Én ilyent szoktam készíteni.
Darálthúsból főzök egy normális pörköltet úgy, hogy elég sok leve legyen. Amikor megfőtt (viszonylag gyorsan, mert a darálthús apró), akkor leszűröm róla a levét.
A húshoz teszek még annyi mustárt és tejfölt, hogy pikáns legyen, és egy kenhető masszát kapjak. (ha kell utána sózok, borsozok, ízesítem, de a mustár és a tejföl a lényeg)
A levet tejföllel és liszttel behabarom mártás sűrűségűre.
A husival megtöltöm a palacsintákat, egyenként feltekerem és sorban leteszem egy tepsibe. A mártást megmelegítem, ráöntöm a palacsintákra (nem baj, ha ellepi, mert majd kicsit beszívja és jó szaftos lesz). Ezután az egészet betolom a forró sütőbe kb. 20 percre.
Isteni finom, nálunk ez a család kedvence.
Előző vagyok.
bocsi a kérdésedre nem válaszoltam.- Amit írtál szerintem az is finom lesz. Egyszer kipróbálom! :-))
En a kovetkezot szoktam kesziteni:
Az aprora vagott hagymat keves olajon megparolom, gombat teszek bele, ezt is megparolom, majd orolt hust adok hozza, sozom, borsozom, aprora vagott fokhagymat adok hozza es feheredesig parolom az egeszet majd a vegen, miutan levettem a tuzrol egy tojast utok hozza es jol osszekeverem az egeszet.
Higpalacsintat sutok, megtolotom a toltelekkel es felcsavarom, mint a toltott kaposztat, hogy ne bomoljon ki.Lisztbe, tojasba es zsemlemorzsaba forgatom es forro olajban kisutom es miutan kiszedtem az olajbol meghintem aprora reszelt sajttal.Eloetelkent szoktuk fogyasztani ketchuppal vagy tormas majonezzel, esetleg sima tormaval.
szia! én az előzőeket kibővítem azzal, hogy én csirkemájas töltelékkel töltöm meg a palacsintákat és úgy panírozom be.
hagymát dinsztelek, rá a csirkemáj, puhára párolom, ha kihűlt ledarálom.borssal, majorannával, pici mustárral
ízesítem, kevés tejföllel lazítom.
én is szoktam a pörköltös változatot is rántva.
mindegyik nagyon finom, előre elkészíthető így vendégvárásra is kiváló.
a te recepted is jól hangzik, én is kipróbálom.
üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!