Mi az az ennivaló, amiből bármennyit meg tudnál enni?
Figyelt kérdés
Nekem a mandula és a málna.
:-)
2011. ápr. 15. 10:49
11/20 anonim válasza:
Úú, krumplistésztát én is kihagytam. :)
12/20 anonim válasza:
Bolognai spagetti
Lasagne (original olasz verzió :))
sztrapacska
cottage cheese darabolt paradicsommal, uborkával és kaliforniai paprikával
De módjával eszem, mert mind kalóriabomba az utolsó kivételével :)Abból szeritem napi 1 kg-ot betermelek reggeli gyanánt.
13/20 anonim válasza:
Eperturmix, banábturmix -hihetetlen mennyiségben!!! :)
14/20 anonim válasza:
Bármilyen gyümölcs, hal, és tejbegríz. :D
15/20 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat!
Jöhetbek még!!! :-)
11:11
túrós táska leves - az meg milyen?
2011. ápr. 15. 13:22
16/20 anonim válasza:
Pizza,puncstorta,párolt káposzta,túrórudi,...áhh nem sorolom tovább. Ezeket amíg látom,addíg eszem. Sokszor szólok,hogy tegyék el előlem. Most még durvább a helyzet, mert kismama vagyok. Szerencsére nem híztam még sokat.
17/20 anonim válasza:
pörkölt sós földimogyi
jóféle csoki
dobostorta
húsleves
házi kürtőskalács
18/20 anonim válasza:
alma, görögdinnye
csirkemell, párolt zöldségek, hal
túró, cottage cheese, kefír
spenót, lencse, sárgaborsőfőzelék
rakott brokkoli
minden mennyiségben jöhet:)
19/20 anonim válasza:
görögdinnye, fahéjas kürtös kalács, és majdnem kihagytam a kedvencemet! A SZŐLŐT! Minden mennyiségben eszem, még ha nyáron ki is megyünk a piacra, és veszünk valamit akkor 3-4 szemet mindig megkóstolok! A SZŐLŐT nagy szemekben szeretem! (mind2 szőlő fajtát szeretem, bár szerintem a fehérebbet jobban) SZŐLŐ MINDEN MENNYISÉGBEN, DE NEM AKAROK ELHÍZNI!
20/20 anonim válasza:
pizza, nektarin, tiramisu, tej, meggyes piskóta, tejfölös kekszcsoda 2., lasagne, burgonyaszirom [az amit sütni kell]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!