Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Nem akarok többé vegetáriánus...

Nem akarok többé vegetáriánus lenni! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Már 2 éve nem ettem húst. Eleinte jó bulinak tűnt jobban is éreztem magam. De mostmár egyre jobban kívánom titkon néha újra bele is kóstolok. Vkssha akarok térni a húsra de nem tudom hogyan. Mit mondjak a szüleimnek családnak barátoknak higy eddig miért elleneztem annyira a húst és most üi változott? Van itt olyan aki hasonló cipőben jár vagy járt vagy már visszaváltott a rendes húsevő életmódra? Ti hogyan csináltátok?
2018. febr. 15. 13:35
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Amúgy a vegánok is használnak cipőt táskát parfümöt stb ez nem képmutatás egy kicsit?
2018. márc. 4. 14:16
 22/30 anonim ***** válasza:

Rohadtul inkonzisztens amit írtál, ki is fejtem, hogy miért:

"Természetes körülmények közt" nem ott vagyunk "

Jó, hogy észrevetted, azt már nem sikerült, hogy ez épp az én álláspontom melletti érv, a természetben örülnél ha néhanapján nyers döghúshoz jutnál.

"Megtudtuk teremteni azt a környezet ahol azt eszünk amit akarunk -sajnos nem mindenhol "

Aha, szóval aki a mekiben eszik, annak az a megfelelő? :D Hát azt eszik amit akarnak, nem?? :D

"+A változatos táplálkozás nagyon fontos a szervezetnek "

Mi az, hogy változatos táplálkozá? :D

Van x mennyiségű makro és mikrotápanyag, amiből neked napi x mennyiségre van szükséged az egészséges műküdéshez, na most, ha például a beta-karotint vesszük, rohadt mindegy, hogy répából, vagy édesburgonyából viszed be, ha beviszed, eheted 20 évig csak a répát beta-karotin forrásként és nem lesz semmi hátrányod belőle, a "változatos táplálkozás" egy nem jól körülírt fogalom.

"És ne mondja senki hogy egészségtelen a nagyszüleim egész életükben ettek húst és állati eredetű kajákat és sose volt semmi bajuk az egyik 102 évesen hunyt el a másikat elütötte egy kocsi"

-A nagyszüleid valószínűleg fizikailag aktívabbak voltak, meg annyira sok húst mint ma nem fogyasztottak, esetleg, ha nem voltak kifejezetten pénzesek, mindegy.

-Nem tudhatjuk, hogy mennyivel éltek volna tovább, jobb életminőséggel, ha vegánok lettek volna, ezért nem érv amit írtál.

-A nagyszüleid kevésbé elbszott környezetben éltek, mint mi.

Van egy brazil vegán fszi, aki a legöregebb dohányos rekordot tartja, 100+ éves, na akkor most szerinted logikus levonni a következtetést, hogy a dohányzás nem ártalmas az egészségre?

2018. márc. 4. 14:26
 23/30 anonim ***** válasza:

"Amúgy a vegánok is használnak cipőt táskát parfümöt stb ez nem képmutatás egy kicsit?"

Van olyan eset, amikor az, csakhogy nem készül minden állatokból, már csak azért sem, mert úgy drágább előállítani, vagy ha valaki még a vegán életmód előtt vett egy cipőt, azzal már nem támaszt fel egy állatot se, ha nem hordja, így mindegy.

Amúgy is, egy logikusan gondolkodó ember az érvet kritizálja, nem az érvelő személyét.

Ha egy pedo nekrofil azt mondja, hogy kerek a Föld, attól még igaza van.

A vegán érvek sem lesznek gyengébbek, csak mert valakinek van egy bőr cipője.

2018. márc. 4. 14:30
 24/30 anonim ***** válasza:

"A vegán érvek sem lesznek gyengébbek, csak mert valakinek van egy bőr cipője"

Dehogy is nem mivel a saját magad által vallott dologgal szembe mész

A változatos táplalozast úgy értem hogy nem csak zöldség gyümölcs szója tofu meg különféle porokat eszik az ember hanem hús és állati eredetű termékeket amik igen is nagyon egészségesek

És hidd el ők szinte csak húst hússal ettek nyilván zöldség gyümölcsel de nem az volt fő fogás

2018. márc. 4. 14:37
 25/30 anonim ***** válasza:

"Dehogy is nem mivel a saját magad által vallott dologgal szembe mész "

Nem, aki ezt csinálja, az esetleg lehet egy inkonzisztes személy, de ez nem befolyásolja a vegánság hitelességét.

"A változatos táplalozast úgy értem hogy nem csak zöldség gyümölcs szója tofu meg különféle porokat eszik az ember hanem hús és állati eredetű termékeket"

A változatos táplálkozás egy absztrakt fogalom, nem jelent semmit, orvosi tény, hogy x tápanyagból kell x mennyiség/nap, mindegy a forrás.

"amik igen is nagyon egészségesek "

Ha így van, bizonyára nagyon könnyű lesz bizonyítanod, várok.:)

"És hidd el ők szinte csak húst hússal ettek nyilván zöldség gyümölcsel de nem az volt fő fogás"

Jó, mindegy, valaki meg víz helyett pálinkát iszik, meg levegő helyett füstöt szív, és elél, ettől még nem lesz az egészség mintapéldánya.

2018. márc. 4. 14:49
 26/30 anonim ***** válasza:

Tessék itt egy oldal

[link]

Ebbe leírja miért egészséges ahogy azt is hogy ha túl zsíros sós stb akkor az betegségeket is okozhat viszont ez nem maga a hús miatt van

Amúgy a zöldség gyümölcs is lehet egészségtelen ez attól függ milyen talajba ültetik és a permetezéstől is függ meg persze a levegőből is ja és ha rá van írva hogy bio az nem feltétlenül igaz

2018. márc. 4. 14:57
 27/30 anonim ***** válasza:
Na nézzük
2018. márc. 4. 14:59
 28/30 anonim ***** válasza:
# én tudok várni
2018. márc. 4. 22:31
 29/30 anonim ***** válasza:
#27 *
2018. márc. 4. 22:31
 30/30 anonim ***** válasza:
Innen látszik hogy igazam van :D
2018. márc. 13. 18:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!