Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Vegetáriánus akarok lenni,...

Vegetáriánus akarok lenni, kinek mennyi idő kellett hozzá?

Figyelt kérdés
Van köztetek aki eldöntötte, hogy vegetáriánus lesz? Tehát nem undorodik a hústól és alapból szereti, de egészség+szépség+fiatalság megtartás célzattal lemondott a húsról? Mennyi időtökbe tellett míg tényleg nem fogyasztottatok belőle egy falatot sem?

2014. júl. 23. 14:54
 1/9 anonim ***** válasza:
93%
Én világ életemben nem voltam nagy húsrajongó (állat védelmi okokból), de ennek ellenére mindenap ettem aztán tavaly apa beszerzett egy csomó napos csibét, hihetetlen cukinak találtam őket de szép lassan felnőttek és az ebédlőasztalra repültek:) egyik napról a másikra felhagytak a húsevésel:). Már másfél éve vagyok vega és egyátalán nem hiányzik a hús sőt anyukám is leszokot róla.
2014. júl. 23. 15:04
 2/9 A kérdező kommentje:
és észrevettél valami változást a testeden?
2014. júl. 23. 15:07
 3/9 anonim ***** válasza:
55%

Körülbelül 15-16 évesen megpróbálkoztam vele, de nagyon nem jött be, vérszegény és beteges lettem, híztam is kicsit. Szóval visszatértem a húsevéshez, így 3-4 évente van egy kis meghűlésem, máskülönben egészséges vagyok.

Vannak, akiknek nem jön be a dolog.

2014. júl. 23. 15:14
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
A vegetáriánusság nem egészséges, csak divat. Sem egészséges, sem fiatalos, sem szép nem leszel tőle. De lehetnek a szervezetednek olyan betegségei, ami visszafordíthatatlan. Ha fiatal lány vagy, akkor úgy járhatsz,, mint egy ismerősöm, hogy elmaradt neki a menzesze. Hosszú időbe telt, mire visszaállt a ciklusa.
2014. júl. 23. 15:29
 5/9 A kérdező kommentje:
én spirulinaporral szándékozom pótolni a proteint meg iszom zabitalt/mandulatejet, a tojásról pedig nem szándékozom lemondani, úgyhogy szerintem a vérszegénység nem fenyeget.
2014. júl. 23. 15:34
 6/9 A kérdező kommentje:
akkor a rokonod a vegetáriánussága alatt sem étkezett egészségesen,ennyi. Lehet ezt okosan is csinálni.
2014. júl. 23. 15:36
 7/9 anonim ***** válasza:
1.vagyok Néhány kilót én feszedtem de ez nekem csak a javamra vált mert így "hizottan" vagyog 48-9 a 165 centimhez (annó 45kg voltam). A vérképem nem lett rosszab igaz néha fáradékonyabb vagyok de ilyenkor iszok egy teát\kávét és pörgök tovább:D
2014. júl. 23. 15:38
 8/9 anonim ***** válasza:
Lehet hogy nem fogsz "szeretni" de én azt tanácsolom hogy ne mondj le róla, ha kívánod edd meg. Az egészség+szépség+fiatalság megtartása ahogy te írtad, nem azon múlik hogy nem eszel húst. Ne egyél zsíros húsokat, ne egyél sok hústat mert az semmiből sem jó, és főként egyél változatosan. Nekem volt 8 hónap hogy egy falat húst nem ettem, de nem divatból vagy vegaságból hanem mert nem kívántam, viszont egyszer egy étteremben Cézár salátát kértem és eszembe sem jutott hogy hús van benne vagy ilyesmi, kb a felét megettem amire le esett "jéé húst ettem" és azóta is eszem, fehér húsokat, halat, tofut amit épp megkívánok, szóval szerintem ne hagyd ki az életedből ezeket a finom falatokat inkább az egészséges életmódra figyelj :)!
2014. júl. 23. 16:03
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem értem miért mondanál le a húsról ha szereted? Nem ezen múlik a szépség meg egészség. Sőt... az egészséghez kell a hús is.
2014. júl. 23. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!