Mióta vegetáriánus vagyok, sokkal többet eszem, ez normális?
"szakmai szemmel"
:DDDDDDDD
Bár a magyar eü. minősíthetetlen színvonala alapján én már semmin se lepődök meg..
20.: miközben... a legnehezebben emészthető étel amit az ember fogyaszt? Na ja :)
Gondolom milyen szakmabeli lehetsz, kb. egy 15 éves trollkodó tinédzser vagy inkább.
Szerintem érdemes lenne kiegészíteni az étrendedet:gabonakolbásszal, szójaszalámival, tofuval, szejtánnal, szójabulizerrel. A tofu és a szejtán sok fehérjét tartalmaz.
Érdemes a You Tube-on is tájékozódni, inspirálódni, hogy minél változatosabbá tedd az étrendedet. Ajánlom a Liv B nevű vegán videóst, nagyon jó és egyszerű receptjei vannak. Facebookon pedig a Suzicooktips nevű oldalon is hasznos receptek vannak.
Igen, amit #23 mond az úgy teljes mértékben igaz. Kiegészíteném még a tönkölybúza fehérjével, amit pl Gecs Gézáné forgalmaz. Ezek mind pótolják a fehérjét és laktatnak.
Viszont csak mert vegetáriánus lettél, nem szabad elfelejtkezni a lúgosításról sem, amit a nyers zöldségek tudnak megcsinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!