Ti észtek húst/tejet/tojást? Miért/ miert nem?
17-es vagyok,hol kínoznak állatokat?
Mátyás király szerinted vega volt?Kleopátra vega volt?Az ősemberek vegák voltak?Nem.Ez a modernkor egyik ostobasága amit néhány ostoba marha hozott létre hogy prédikálja az erkölcsöt,rengeteg olyan fontos ásványi anyag/nyomelem van ami csak a húsba van meg,einstein egy nap 10 tojást megevett pl,nem csoda hogy neki esze is volt veletel ellentétben a benne lévő fehérjéktől vagy a halban lévő foszfortól.És mégegyszer kérdem,szerintetek az összes tigrist,oroszlánt,sast,cápát,lepárdot,jaguárt,medvét és még estig sorolhatnám a ragadozó állatokat,vega életmódra kéne szokatni mert kínozzák a növényevőket?Asszes túl sok volt a zootropolis gyerekek,menjetek aludni!
Húst nagyon ritkán, és akkor is a zsíros részét, vagy belsőséget.
Fáj tőle a gyomrom.
Tojást szinte minden nap.
Tejet termelőtől veszem, forralás után isszuk csak.
23- az megvan, hogy az ősember, meg még pár száz évvel ezelőtt is vadat ejtett, hogy enn tudjon?
De valóban nem ragadozó :D
A brit(!) tudósokat meg hagyjuk, annyi baromságot is ritkán olvasok, mint az ő "nagy felfedezéseiket".
Ha már az állatok emésztőrendszeréhez hasonlítjuk az emberét, akkor az bizony nem olyan, mint a növényevőké. Elég, ha mondjuk a fogaidat nézed meg: gumós felületűek, ami az állatvilágban a mindenevőkre jellemző, a növényevőknek recés felületű fogaik vannak. Ugyanígy, a növényevőknek jellemzően összetett gyomruk van, hogy a növényekben nagy mennyiségben megtalálható, és nehezen lebomló keményítő emésztését elősegítsék. Az emésztőrendszer szerkezetének pedig nincs közze ahhoz, hogy az állat/ember testhosszának hányszorosa.
Kár ezért a kérdésért, én jóhiszeműen azt hittem, hogy sok ember szépen leírja majd, hogy miket eszik, mit miért, és miért nem, de ahogy elnézem, sajnos ez is átcsapott egy fikázós-térítős, vegán/vegetáriánus vs. mindenevő vitába. Azért jöttem és írtam ide, hogy más emberek táplálkozási szokásait is megismerjem, de úgy néz ki, sajnos itt is vannak olyanok, akik nem képesek elfogadni a másik véleményét (mind a húst evők, mind a húst nem evők oldalán).
#27 en semmien szinten nem akartam vitat nyitni. De amilyen hangnemben irt a #17 arra azt mondtam h ezt nem hagyom annyiban.
De én pedig drukkolok neked h a nyers húst a "mindenevő" fogaiddal tépd el és rágd meg. Ugyanis a ragadozók/ mindenevők nyersen fogyasztják a húst.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!