Vegák! Nektek ízlenének ezek?
Egy skóciai kajagyár vega részlegén dolgozok, és olyan kajákat csinálunk, amitől engem és a munkatársaim nagyrészét a hányinger kerülget, mégis napi több tonnát csinálunk belőlük. Ezzel nem a vegákat akarom fikázni, hanem a gyárunkat. Legújabb kísérleti termék: mákos-krumpli.
Pucolt, főtt, negyedelt újkrumplit összevekernek petrezselyemmel, sóval, és mákkal. Kinek jut ilyen eszébe egyáltalán?
3Bean saláta: 3 féle bab, összekeverve kukoricával, apróra vágott piros kaliforniai paprikával, és menta dressinggel.
Moroccan couscous: kurkumával sárgára színezett kuszkusz, fahéj alapú dressing, és benne: csicseriborsó, narancs, apróra vágott lilahagyma, menta, koriander, pirított vörösáfonya, mazsola.
Quinoa-edamame: fehér quinoa, vörös quinoa, fekete-rizs, seaweed (nem tudom magyarul, valamilyen tengeri moszat), apróra vágott gyömbér, szójaszósz, sárgarépa, piros paprika, újhagyma, petrezselyem, edamame bab.
Ezek csak példák. Nekem egytől egyig undorítóak, mégis rengeteg fogy belőlük. Ti megennétek ezeket? Egyáltalán minden vega kaja ilyen, vagy csak ahol én dolgozok.
A képek alapján mind szimpatikus, de leginkább a mákos krumplira volnék kíváncsi :)
A petrezselymes krumplit szeretem, a mákot is, biztosan jó lehet együtt is.
M&S?! Az egyik kedvenc ruhamárkám :D
A lényeg...
A 2. menü jól hangzik, a többi valóban nem túl biztató.
13 éve vagyok vegetáriánus, de én személy szerint a rizst, krumplit, a többi magas glikémiás indexű ételt is kerülöm a vércukrom miatt.
Igen, sokan gondolják azt,hogy a vegetáriánusoknak "laktató" ételekre van szüksége,de ez nem mindenkinek jó.
a mákos krumplin kívül egyikkel sincs baj. mi a gond a bab, kukorica, paprikával, pl? ez mitől lesz undorító?
döglött állatot enni sokkal undorítóbb.
megnéztem mindegyik képet, egyik gusztább, mint a másik (pedig van benne olyan, amit nem szeretek, pl. nem kéne a fahéj a kuszkuszoshoz, (nekem nem passzol oda), se a mazsola, mert azt meg nem szeretem.
áruld már el, hogy mi undorító a zöldségekben...még ha egy-egyre mondanád (én pl. rühellem a kelbimbót, pedig soha nem is ettem, a szagától rosszul vagyok).
A húsevők élő állatokat esznek?
Se élve, se holtan nem óhajtom őket megenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!