Igaz, hogy még a leghúsevőbb emberek is vegák lesznek, ha elég meleg van?
Itthon a családdal elég sok húst szoktunk fogyasztani, viszont mióta tart ez a nagyon meleg idő, egyszerűen nem kívánjuk. Salátát eszünk, paradicsomot, dinnyét stb. egyszerűen nem hiányzik a hús.
Ti tapasztaltatok hasonlót, ha ilyen az idő?
Nem igaz. Legfeljebb nem töltöttkáposztát, vagy csülökpörköltet eszik a többség.
Ma például házikolbásszal készült tarhonya volt az ebéd.
meresz kovetkeztetes volt ez egyetlen csalad mintaja alapjan :O)
szerintem nem igaz a megallapitasod, a mi csaladunk pl fuggetlenul az idojarastol kb mindig fogyaszt hust. amit a tobbiek is irtak, hogy annyi valtozas lehet , hogy nem a nehez zsiros verziokat kivanjuk.
Nem hinném. Én most vega vagyok, ahogy voltam sok évig, de amikor nem voltam vega, akkor is évi párszor eszem húst. Ez szinte kizárólag nyáron történt s minden esetben zsíros húst ettem (kivéve rokonlátogatáskor, ahol csirkecombot, igaz, zsírosan elkészítve). Oké, inkább csak az érdekesség miatt, szükségem nem volt rá.
A melegben pontosan ugyanolyan ételeket kívánok, mint máskor. Persze gyümölcsszezonban több gyümölcs megy, de ez nem csökkenti a fehérje- vagy a zsírbevitelemet, egyszerűen kicsit többet eszem ilyenkor.
*ettem
Egyébként a nagy húsevő ismerőseim is ugyanúgy esznek húst.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!