Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mennyivel lesz másabb a...

Mennyivel lesz másabb a pudingos krém állaga, ha a még meleg pudingba keverem el a vajat, mint ha a vajat cukorral kikeverném és kihűlve tenném ezt hozzá?

Figyelt kérdés

2016. jún. 3. 13:03
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nehezebb lesz. Ha kihabositod a vajat és úgy adod hozzá, akkor könnyebb lesz a krém.
2016. jún. 3. 13:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 A kérdező kommentje:
De a hűtőben lét után a szilárdsága így is meglesz azért?
2016. jún. 3. 13:17
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Meg, hiszen hules közben a vaj vissza szilardul
2016. jún. 3. 13:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 A kérdező kommentje:
Mertem remélni. :) Köszönöm!
2016. jún. 3. 13:38
 5/5 anonim ***** válasza:
66%
Merheted is, mert a válaszolónak tökéletesen igaza van.
2016. jún. 3. 19:34
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!