Mennyivel lesz másabb a pudingos krém állaga, ha a még meleg pudingba keverem el a vajat, mint ha a vajat cukorral kikeverném és kihűlve tenném ezt hozzá?
Figyelt kérdés
2016. jún. 3. 13:03
1/5 anonim válasza:
Nehezebb lesz. Ha kihabositod a vajat és úgy adod hozzá, akkor könnyebb lesz a krém.
2/5 A kérdező kommentje:
De a hűtőben lét után a szilárdsága így is meglesz azért?
2016. jún. 3. 13:17
3/5 anonim válasza:
Meg, hiszen hules közben a vaj vissza szilardul
4/5 A kérdező kommentje:
Mertem remélni. :) Köszönöm!
2016. jún. 3. 13:38
5/5 anonim válasza:
Merheted is, mert a válaszolónak tökéletesen igaza van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!