Van bármiféle tudományos bizonyíték arról, hogy egészségtelen a vegetáriánus étrend?
Lakto-ovo vegetáriánus vagyok, a környezetemben általában úgy néznek rám, mintha egy őrült öngyilkos jelölt lennék. Cronometer.com segítségével állítom össze az étrendemet, teljes értékű az étrendem, minden szükséges vitamin, ásványi anyagot betudok vinni a szervezetembe. Változatosan eszem, online boltokból mindenféle kaját kedvező áron betudok szerezni, figyelek arra, hogy ne egyek egyfajta kajából túl sokat. Én nem állítom, hogy káros a húsevés, legálisan boltban lehet kapni, aki akarja egye.
Valaki viszont kérem mondja el, hogy miért káros vegetáriánusnak lenni, mi van a húsban, amit nem lehet pótolni?
Utána néztem még egyszer mindennek.
EGY dologban valóban tévedtem: A B vitaminok valóban vízben oldódnak.
Ami a zsírokat illeti, tudom, hogy növényi zsírok is vannak. Csak azt gondolom, aligha nevezhető egészséges étrendnek az, ha egy tápanyagot nem a legmegfelelőbb forrásból szerzi be. De utólag visszanézve tényleg nem volt egyértelmű amit írtam.
EZEKÉRT elnézet kérek.
De ez a többi tényen nem változtat (A és D vitamin, állati fehérjék, stb...).
Mint ahogy egy tévedés és egy félreérthető mondat még nem menti a 17-es és 20-as hozzászóló FELHÁBORÍTÓ STÍLUSÁT.
21.: Nem olvastam el az összes baromságodat, én már ott kiégtem, amikor azt állítottad, hogy A,B,D vitaminokat csak húsból vagy tablettából lehet felvenni. A felháborító reagálásokra egyébként volt alap, nem? Akkor nem értem mire háborodsz fel.
Had tippeljek, 50 éves nő vagy?
Kérdező!
Kíváncsi lennék, a nemem és életkorom mennyiben befolyásol tudományos tényeket?
(Egyébként 40 éves férfi vagyok.)
Ami magukat a tényeket illeti, nem látom értelmét tovább vitatkozni. Úgy sem fogjátok elismerni, hogy nincs igazatok.
Én elismerem. Mindenben igazad van, köszönöm szépen a megtisztelő válaszodat!
A többiek nevében pedig bocsánatot kérek!
Jézus fénye világítsa utadat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!