Miért mondják azt, hogy a szójabab és a szójagranulátum egészségtelen?
Mi a helyzet a tofuval,az is szójából készül?!
És aki csak azért vega,mert nincs pénze húsra,vagy csak igy spórolna,de a granulált szóját megeszi,az mostmár nem ehet gr. szóját,mert nem jó?
A szója alig olcsóbb,mint a hús. Azonfelül génkezelt termék,és vegyi eljárással kezelik. Ezért egészségtelen.
A szójabab pedig mérgező.
Nem tudom,nálunk 100g szójakocka -átszámolva- kb 100 forint.
2 csomag szójából fűszerekkel már nagyon jó pöri készithető.
A bio szójakocka is kb. ennyi.
A szójababból -házilag- készült pástétomtól pedig soha nem volt semmi bajom,igy nem értem mi benne a mérgező.
Mi az, amit nem kezelnek vegyi eljárással.
Aztán meg a főzés maga is egy vegyi eljárás.
Miért, szerinted a húsukért tartott állatok genetikájával és hormonjaival nem babrálnak?
Szobanövénnyé vannak szedálva hogy ne tépjék egymást mmeg önmagukat cafatokká azokban a betonbunkerekben ahol tartják őket.
Mit gondolsz, azzal a limitált mennyiségű testedzéssel, amit egy ilyen telepen lehet egy állatnak olyan szép fejlett izomzata?
Egy ilyen higéniájú helyen szerinted mennyi gyógyszer kell ahhoz, hogy ne legyen tömeges fertőzések sorozata minden héten?
A szója valóbban mérgező. Nyersen, elkészíés előtt.
Ugyanez elmondható még jópár élelmiszerről, többek közt a húsról is.
Szójából sem szabad mértéktelenül zabálni, mert megárt. De kis mennyiségben nincs vele baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!