Vegánok! Milyen margarint használtok sütéshez, és milyet szendvicsre?
Figyelt kérdés
10 évnyi vegetáriánus táplálkozás után most kezdek áttérni a vegán életmódra. A "direkt" tejtermékeket már elhagytam, de eddig még nem találtam olyan margarint, amely nem tartalmaz tejszármazékokat. Ti mit használtok?2016. jún. 12. 14:43
11/14 anonim válasza:
3/10-hez: A Monsato veszélyes gyomirtóját használják Magyarországon is (2017.10.18.14h Lánchídrádió) napraforgóhoz, kukoricához, repcéhez, szőlő érésgyorsításához
12/14 anonim válasza:
Főleg a Ramának ezt a verzióját használom, ez vegán:
Aztán még pl. elég jó az Aslan bio, meg az earth balance is nagyon finom.
Ha nem muszáj margarint használni akkor inkább kihagyom amúgy, főzéshez repceolaj, dióolaj, mogyoróolaj, szezámolaj, stb.
Kenyérre meg avokádókrém, hummusz, vegán sajtkrém, padlizsánkrém, stb.
Szóval így kb. heti 1x nyúlok hozzá a margarinhoz.
13/14 anonim válasza:
# lencsefőzelék:
A margarinok valóban egészségtelenek, mert a norbi termékek után ezek tartalmazzák a legtöbb transzzsírt, viszont egyik olaj sem egészséges, se a napraforgó, se az olíva, se a szőlőmag, de még a barackmagé sem, mert hevítéskor ezek is ugyanúgy transzzsírokká alakulnak :(
14/14 lencsefőzelék válasza:
hanonymus:
Szívesen olvasnék erről, ha adnál meg forrásként linket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!