Edenykeszlet! Milyen markat hasznaltok?
Nekem nem jött be a Tefal, drága is és a fedői miatt: fröcsköl belőle a gőz a perem mentén, hiába van rajta direkt gőzlyuk.
A fül pedig mindegy miből van, gáztűzhelyen mind átforrósodik, indukcióson egyik sem.
Én ikeás edényeket használok.
Nekem se jött be a Tefal.
Ikeás edénykészletet vettem, árban is jó volt, masszív darabok, beváltak.
Továbbra is ilyet vennék, vagy egyéb rozsdamentes acél edényeket.
Aldiban vettem most egy elég jó tapadásmentes lábast, 24 cm-s, 6 ezer körül volt talán. Szilikonos a füle, van gőz kieresztő a fedelén, és a vizet is le lehet önteni róla könnyen. Egy tésztát megfőztem benne, anny idő alatt még nem forrósodott át annyira, hogy ne tudtam volna kézzel levenni a tűzről, de a kis fülűek szerintem mind átforrósodnak, a hosszú fülűek meg, ha nem lóg rá a fülük a tűzhelyre, nem forrósodnak át. A fül forrósága nincs összefüggésben az árral.
A Tefal szerintem közepesen jó, pár év után mindenképpen dobós az összes. Jó masszív lábast kell venni, ez a lényeg, de nem muszáj méregdrágát, az Ikeában meg ilyen helyeken vannak elég jók. A Tescóban is biztosan vannak tűrhető cuccok. Legyen súlya, tudja az indukciósat, és akkor jó lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!