Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Edenykeszlet! Milyen markat...

Edenykeszlet! Milyen markat hasznaltok?

Figyelt kérdés
Tefal edeny szetteket nezem. Van olyan, aminek a fule nem forrosodik at?
2016. máj. 17. 16:08
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem gagyi tesco gazdaságos lábaskészletem van, annak sem forrósodik át a füle (nem is értem, hogy csinálják), egy márkásnak gondolom még annyira sem.
2016. máj. 17. 16:24
 2/6 anonim válasza:
0%
Ha jó minőségű edénykészletet szeretnél, és nem mellesleg még a magyar gazdaságot is támogatnád vele, ajánlom az Ema-Lion bonyhádi üzemében készült edényeket. Sajnos a füle, és a tetőfogója is átforrósodik, de csak ezt az egyetlen hátrányát tudom felsorolni.
2016. máj. 17. 16:35
 3/6 anonim ***** válasza:

Nekem nem jött be a Tefal, drága is és a fedői miatt: fröcsköl belőle a gőz a perem mentén, hiába van rajta direkt gőzlyuk.

A fül pedig mindegy miből van, gáztűzhelyen mind átforrósodik, indukcióson egyik sem.

Én ikeás edényeket használok.

2016. máj. 17. 16:39
 4/6 anonim ***** válasza:

Nekem se jött be a Tefal.

Ikeás edénykészletet vettem, árban is jó volt, masszív darabok, beváltak.

Továbbra is ilyet vennék, vagy egyéb rozsdamentes acél edényeket.

2016. máj. 17. 16:51
 5/6 anonim ***** válasza:

Aldiban vettem most egy elég jó tapadásmentes lábast, 24 cm-s, 6 ezer körül volt talán. Szilikonos a füle, van gőz kieresztő a fedelén, és a vizet is le lehet önteni róla könnyen. Egy tésztát megfőztem benne, anny idő alatt még nem forrósodott át annyira, hogy ne tudtam volna kézzel levenni a tűzről, de a kis fülűek szerintem mind átforrósodnak, a hosszú fülűek meg, ha nem lóg rá a fülük a tűzhelyre, nem forrósodnak át. A fül forrósága nincs összefüggésben az árral.

A Tefal szerintem közepesen jó, pár év után mindenképpen dobós az összes. Jó masszív lábast kell venni, ez a lényeg, de nem muszáj méregdrágát, az Ikeában meg ilyen helyeken vannak elég jók. A Tescóban is biztosan vannak tűrhető cuccok. Legyen súlya, tudja az indukciósat, és akkor jó lesz.

2016. máj. 17. 16:57
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem Ikeás van, és meg vagyok velük elégedve :)
2016. máj. 17. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!