Pácoláshoz (kerti grillezéshez) milyen olajat használtok? Napraforgó vagy olívaolaj (esetleg azon belül melyik fajta)?
Figyelt kérdés
Előre is köszönöm a válaszokat, jó tanácsokat.2015. aug. 18. 14:58
2/2 anonim válasza:
A sima étolajnak elég undorító az íze, a napraforgóolajé meg kb. semmilyen.
Olívaolajat vagy más hidegen sajtolt olajat használok: tökmag, szezámmag, szőlőmag, avokádó, mogyoró, mandulaolaj, stb. Ezeknek nagyon-nagyon finom jellegzetes, aromás íze van, a megfelelő fűszerekkel kiegészítve valami isteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!