Miért van az, hogy a cigánylányok, cigányasszonyok (nem a putris fajta) remekül főznek?
Figyelt kérdés
2015. júl. 15. 17:39
1/10 anonim válasza:
Mert ez náluk hagyomány,és már kiskorban elkezdik tanulni a fôzés alapjait. Persze vannak kivételek.
2/10 anonim válasza:
Első jol írta 8eves koromtól anyám mellet voltam 12evesen mar foztem😊
Inkabb azon vagyok kibukva"bocsánat"hogy 18.23evesek es nem tudnak főzni.szo szerint nee tudnak!
3/10 anonim válasza:
nem kostoltam egyik kajajat is.. nem kell altalositani. én 19 vagyok(magyar!!!) es kb 6-7 eve főzök, sütök, mert érdekel és élvezem. nem kell altalanositani
4/10 anonim válasza:
Ennek semmi köze a cigányságukhoz.
5/10 anonim válasza:
Mert bele teszik ami kell, nem úgy főznek hogy kalóriát számolnak meg, meg tanulmányokat olvasnak minden alapanyagról hogy egészséges-e.
6/10 anonim válasza:
Ismerik, ismerték a fűszernövényeket. És az olcsó húsból, egyéb hozzávalókból ezek segítségével tudtak olyan finomságokat asztalra tenni, amelyet sokan el sem tudunk képzelni!
7/10 anonim válasza:
Szerencsére engem nem neveltek cigányosan (bár az vagyok) Nem érdekelt a főzés, mamám mindig kérdezgette hogy mi lesz velem ha férjhez megyek.. :D Nem nagy dolog manapság netről megtanulni főzni, ha valamit nem tudok csak hazatelefonálok vagy internet!
8/10 anonim válasza:
Ezen én is elgondolkoztam. Például nálunk a hentesnél a legjobb húsok cigányoknak vannak rendelésre félretéve -a hentes nem cigány. Elmondta, hogy a gyengébb minőségű húst nem veszik meg. Talán valami "ősi szokás" maradt meg azoknál, akik megengedhetik maguknak. (Mint a zsidóknál a kóser ételek.)
9/10 anonim válasza:
ők még döghúsból is lakomát készítenek . dögkút rulez
10/10 anonim válasza:
Mert a kultúrált viselkedés, tanulás és szocializálódás helyett inkább a négy fal között kutyulnak. Mit gondoltál miért analfabéták?
Egy tanult nő akármikor megtanulhat jól főzni, de egy jól(?!) főző tanulatlqn nő már aligha fogja bepótolni, amit kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!