Miért van az, hogy a vegetáriánusok nem esznek húst?
ma 02:02!
Állat és növény között ordító különbség van, csak az nem látja, aki nem akarja.Ha pedig csak azt vesszük figyelembe, hogy mi élőlény, mi nem az, akkor nyugodtan el kezdhetitek kivégezni az embereket is, hiszen azok szintén élőlények, csakúgy, mint a vágóhídra hajtott állatok.Vagy mégis van különbség élőlény és élőlény között?
Utolsó helyesen beszél, én még azt fűzném hozzá, hogy az élőlények között - bár nem tudom, te hogy állsz vele - egyedül az embernek van szabad akarata. Én mindenevő vagyok, eldönthetem, hogy mit eszek meg.
Egy állatnak pedig csak ösztönei vannnak, nem dönthetik el, mit esznek.
"ha tudnád milyen körülmények közt tartják azokat az állatokat,lehet,hogy te is vega lennél(persze csak ha van lelkivilágod)!!!!
"
Mert szerintetek, az érzéketlen barom, aki húst eszik? Csak azokkal a vegákkal értek egyet, akik nem szeretik az ízét, állagát, vagy valami betegség miatt nem esznek húst. A hülyeség ezesetben nem számít betegségnek.
"Mert szerintetek, az érzéketlen barom, aki húst eszik?"
Nem feltétlenül.Lehetnek nagyon kedves emberek is, csak még ezen a téren nem világosodtak meg.
A vegetáriánus étrend egészséges...egy darabig.
Volt olyan ismerősünk aki vega volt, vagyis nem evett húst, egészséges volt jah, 44 éves korára vérben lévő VASMÉRGEZÉST kapott !! Miért? Elmondom...
A húsban fontos anyagok vannak, az egyik legfontosabb az , ami meggátolja hogy a vérben a sok vas lerakódjon. Ha az ember a húst megvonja a szervezetétől, a vas szépen lassan elkezd a vérerekbe lerakódni, amíg meg nem történik a baj !
A doktor úr megmondta, hogy mindenképpen muszály újra húst ennie, mert ha nem, súlyos következmény lehet a vége.
Nekem nincs gondom a vegetáriánusokkal, csak az ilyen dolgokra figyelni kell !!! És nem biztos hogy pótolja a szója meg a tofu és társaik...
Ahm én nem vagyok vegetáriánus.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!