Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Miért van az, hogy a vegetáriá...

Miért van az, hogy a vegetáriánusok nem esznek húst?

Figyelt kérdés
2010. febr. 28. 13:41
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
Jah.. elvileg ez egy vicc. Pedig azért lehet igazságtartalma.. Pl az őskorban..
2010. márc. 7. 20:29
 22/37 anonim ***** válasza:
46%

„Úgy gondolom, a szellemi fejlődés egy bizonyos pontján követelmény, hogy megszüntessük élőlénytársaink leölését, kiket testi vágyaink kielégítésére használunk.”

Mahatma Gandhi

2010. márc. 16. 00:00
 23/37 anonim ***** válasza:
Benne van a nevükben: vegetáriánus.
2010. márc. 19. 14:08
 24/37 anonim válasza:
43%

Én is az vagyok...

És én azért nem tudom megenni a húst mert amikor beleharapok, akkor eszembe jut egy szerencsétlen állat és hogy rajta csámcsogok éppen...Meg még az is mindig eszembejut ahogy anyukám egyszer egy csirkét vágott fel.xD

És én konkrétan undorodom a hústól...És ezért nem.:D

2010. márc. 19. 17:31
 25/37 anonim válasza:
én se nagyon értem mert akik naponta járnak a Mcdonald's-ba meg más szarokba azok úgy is megyeszik azt a húst amit a vega nem eszik meg.
2010. márc. 19. 21:28
 26/37 anonim ***** válasza:
47%
Tényleg olyan nehéz megérteni,hogy a kevesebb húsevő kevesebb húst eszik,és ezért kevesebbet lehet eladni nekik?
2010. márc. 19. 21:56
 27/37 anonim válasza:
100%

Mellesleg ez roppant szánalmas dolog hogy egyik az egyiket mésik a másikat szídja....

Nem mindegy hogy a másik micsinál???

Mindeni magáért felelős....És az oldal sem azért van hogy egymást furkájátok hogy ki miért és mit......

Amúgy meg a kerdésre válaszolva azért mert rossz érzésük van ha megeszik...Vagy nem ízlik nekik.

2010. márc. 29. 19:06
 28/37 anonim válasza:
62%
Drága 13:56-os...ha tudnád milyen körülmények közt tartják azokat az állatokat,lehet,hogy te is vega lennél(persze csak ha van lelkivilágod)!!!!
2010. jún. 7. 23:27
 29/37 anonim ***** válasza:

én egyszerűen nem szeretem az ízét ennyi

kiskorom óta

2010. júl. 17. 00:22
 30/37 anonim válasza:
Már megbocsássatok, de az egész természet arra épül, hogy az élőlények megeszik egymást! Ez alól az ember sem kivétel. és ennyi erővel semmit nem ehetnétek, mert a növények ugyanúgy élőlények, milyen jogon tartjátok kevesebbre az állatoknál? Mellesleg a húst ősidők óta fogyasztja az ember, de a tejet? Ha így nézzük a tej egészségtelenebb, mint a hús...
2010. aug. 7. 02:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!